Bugün, 8 Eylül 2024 Pazar

DUALI BEKLEYİŞ!

DUALI BEKLEYİŞ!

DUALI BEKLEYİŞ!

 

Ordu’da üniversite adayları, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavının (YKS) ikinci oturumu Alan Yeterlilik Testi (AYT) ve 3. Oturumu Yabancı Dil Testine (YDT) girerek sınavlarını tamamladı.  

Üniversite hayali kuran binlerce öğrenci Ordu’da, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavının (YKS) tüm oturumlarını tamamladı. 

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavının (YKS) ilk oturumu Temel Yeterlilik Testi (TYT) Cumartesi günü gerçekleşirken, Pazar günü ise Alan Yeterlilik Testi (AYT) ve Yabancı Dil Testine (YDT) sorunsuz bir şekilde tamamlandı.

Ordu'da sınava girecek öğrenciler erken saatte okula gelip kimlik kontrollerinin ardından içeriye girdi.

Adaylar, evrak kontrolü ve üst aramasının ardından okullara alındı. Son dakikada gelen öğrenciler koşarak okullara giriş yaparken, kapıların kapanmasının ardından gelenler ise sınava alınmadı.

Çocuklarına başarı dileyen veliler, okul çevresinde yoğunluk oluşturdu. Çocuklarını binaların önünde bekleyen ailelerin birçoğu dualar ederek bekleyişlerini sürdürdü.

Polis, bazı okulların önünü güvenlik şeritleriyle araç trafiğine kapattı.

Haber: Sümeyye TOMAKİN

 

 



  • Pazar 25.9 ° / 17.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 26 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 28.3 ° / 17.3 ° Güneşli