Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

DURMAK BİLMİYOR!

DURMAK BİLMİYOR!

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Akkuş ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Ordu ili ve ilçelerinde her mahalleyi karış karış gezen AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu’nun bu sefer ki durağı Akkuş ilçesi oldu. 

Ordu Milletvekili Gündoğdu, “Belediye Başkanımız İsa Demirci, İlçe Başkanımız Ayşe Can Solakoğlu, önceki dönem İlçe Başkanımız Ramazan Acar, Kadın Kolları ve Gençlik Kollarımızın katılımlarıyla; İlçe Teşkilatımızla bir araya geldik. İlçemizin taleplerini görüştüğümüz ziyaretimize gösterdikleri ilgileri için kıymetli dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi. 

Koçcuvaz Mahallesinde ziyaretine devam eden Milletvekili Gündoğdu, “Belediye Başkanımız İsa Demirci, İlçe Başkanımız Ayşe Can Solakoğlu, önceki dönem İlçe Başkanımız Ramazan Acar, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlarımız ile Muhtarımız Mustafa Efiloğlu ve mahalle sakinlerimizle bir araya geldiğimiz ziyaretimizde mahallemizin taleplerini görüştük. Daha sonra Akkuş Kurtboğaz Mahallesinde Mahalle Muhtarımız Mustafa Efiloğlu ve mahalle sakinlerimizi ziyaret ettik. Mahallemizin ve hemşerilerimizin taleplerini görüşerek, çözüm süreçleri için notlarımızı aldık. Ardından Kızılelma Mahallesinde Muhtarımız Erol Elmas ve mahalle sakinlerimizi ziyaret ettik. Mahallemizin ve vatandaşlarımızın taleplerini görüşüp, samimi sohbetlerine eşlik ettik. Gönül bağımızı güçlendiren sıcak karşılamaları ve misafirperverlikleri için değerli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Bir sonra ki ziyaretimiz Akkuş Çayıralan Mahallesi oldu. Çayıralan Muhtarımız Kazım Kırtıl ve mahalle sakinlerimizle bir araya geldik. Mahallemizin taleplerini görüştüğümüz ziyaretimizde; soğuk havaya, kar yağışına aldırmadan, sıcacık gülümsemeleri ile bizleri karşılayan kıymetli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Ardından Akkuş doğal köy ürünleri pazar yerinde Belediye Başkanımız İsa Demirci, İlçe Başkanımız Ayşe Can Solakoğlu, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlarımız ile birlikte; Akkuş’ta cumartesi günleri kurulan, el emeği ile üretilen, tamamen doğal ürünlerin bulunduğu, köy pazarını ziyaret ettik. daha sonra Alan Mahallemizde Muhtarımız Şefik Kesimoğlu ve mahalle sakinlerimizle bir araya geldik. İçten karşılamaları ile mahallemizin taleplerini görüştük. Ardından günün kapanışını; Akkuş Esnaf, Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Adem Duman ve ilçemizin kıymetli esnaflarıyla birlikte yaptık. Misafirperverlikleri, sıcacık çayları ve nezaketleri için kendilerine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. 

Gündoğdu, “Geçtiğimiz günlerde geçirdiği rahatsızlığı nedeniyle, Akkuş Belediye Meclis Üyemiz Hüsamettin Sevindik Ağabeyimizi evinde ziyaret ederek; geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Kıymetli abimizin nezdinde bütün hastalarımıza acil şifalar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Haber: Furkan TOMAKİN



  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli