Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

EĞİTİM CAMİASINDAN KAN KAMPANYASINA DESTEK

EĞİTİM CAMİASINDAN KAN KAMPANYASINA DESTEK

EĞİTİM CAMİASINDAN KAN KAMPANYASINA DESTEK

Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Müdürlük idarecileri, personelleri ve 19 ilçede bulunan eğitim ailesi ile birlikte Müdürlükce başlatılan kampanyaya kan vererek destekte bulundu.

Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu ile birlikte Müdür Yardımcısı Olgun Küçük, Şube Müdürlerinden Erol Başar ve Ramazan Töngel de kan bağışlayarak kampanyaya destek oldu.

Müdür Vargeloğlu, kan bağışı kampanyası ile ilgili yaptığı değerlendirmede; "Kan bağışının hem hastaların sağlığına kavuşması hem de donörlerin daha sağlıklı bir yaşam sürmeleri için önemini hepimiz biliyoruz. Yoğun kan ihtiyacının olduğu bir dönemde kan bağışına katkı sunan herkese duyarlılıkları için teşekkür ediyorum." dedi.

Eğitimciler olarak kan bağışlamanın toplumda farkındalık oluşmasına katkı sağlayacağını vurgulayan Müdür Vargeloğlu, özellikle salgın sürecinde ve kış aylarında kan bağışının öneminin bir kat daha arttığını belirterek tüm duyarlı kişileri kan vermeye davet etti.

Müdür Vargeloğlu önderliğinde kampanyaya katılan idareci ve personeller Ordu Eğitim Ailesi olarak 1.064 ünite kan ile kan bağışı kampanyasına katıldı. Haber: Soner ÖZDEMİR

 



  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false
  • Pazar 17.9 ° / 9 ° false