Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

EĞİTİM İÇİN ANLAMLI PROTOKOL

EĞİTİM İÇİN ANLAMLI PROTOKOL

 

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ile Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya’nın yapmış olduğu görüşmeler neticesinde "Görsel Sanatlar Tasarım Atölyesinin Kurulması" ve "İlkokul ve Ortaokul Öğrencilerinin Sosyal Tesislerden İndirimli Yararlandırılması" konusunda işbirliği protokolü imzalandı.

 

“GENÇLERİMİZLE GÜÇLÜ VE GÜZEL GELECEĞE YÜRÜYECEĞİZ”

Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile imzalanan işbirliği protokolü hakkında bilgi veren Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, öğrencilerin sanatsal çalışmalarını teşvik ederek sanatsal, sosyal, sportif ve kültürel alanlarda öğrencilerimizi desteklemek ve geliştirmek adına bu protokolü imzaladıklarını belirterek, “Öğrencilerimiz çeşitli sanat dalları hakkında bilgilenmelerini, sanat bilinçlerinin oluşmasını ve pekişmesini sağlamak, sanata ve sanatçıya ilgilerini artırmak, sanatsal yeteneklerinin ortaya çıkarılmasına katkıda bulunmak için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile ortak çalışmalar yapıyoruz. İşbirliği protokolün eğitim camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. İmzaladığımız protokol gereği 7-12 yaş öğrencilerimiz Belediyemiz sosyal tesislerinden indirimli yararlanacak. Öğrencilerimizin bu sayede boş zamanlarını sosyal tesislerde, sosyal aktivitelerle geçirerek gelişimlerinin daha verimli olacağına inanıyorum. Gençlerimizle hep beraber güçlü ve güzel geleceğe emin adımlarla yürüyeceğiz. İşbirliğinden dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Saygın Atinkaya’ya teşekkür ediyorum ”dedi.

 

“EĞİTİM KALİTESİNİ ARTIRMAK İÇİN GÜÇBİRLİĞİ YAPIYORUZ”

Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya ise Görsel Sanatlar Tasarım Atölyesinin Kurulması" ve "İlkokul ve Ortaokul Öğrencilerinin Sosyal Tesislerden İndirimli Yararlandırılması" işbirliği protokol imzalanması ile ilgili Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’a teşekkür ederek, “Belediye Başkanlığımızla birlikte, ilçemizde eğitim adına ne varsa, Müdürlüğümüz bünyesinde sürdürdüğümüz eğitim, öğretim faaliyetleri kapsamında protokol imzaladık. Bu protokol vesilesiyle sanatsal, sportif faaliyetlerin desteklenmesi, okullarımızda yapmış olduğumuz bu çalışmalara Belediye Başkanlığımızın destek vermesi bizim açımızdan çok önemli. Ben inanıyorum ki, bu protokol ile güçlerimizi birleştirip Fatsa’mızın eğitim çıtasını daha yukarılara çıkarmak istiyoruz.” şeklinde konuştu. Haber: Furkan TOMAKİN



  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli