Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

EĞİTİM YATIRIMLARI İNCELENDİ

EĞİTİM YATIRIMLARI İNCELENDİ

EĞİTİM YATIRIMLARI İNCELENDİ

Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğu, Gölköy'de bulunan eğitim yatırımlarında incelemelerde bulundu.

İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, saha ziyaretlerini aralıksız sürdürürken, 2021-2022 eğitim öğretim yılının başlamasının ardından, yeni eğitim öğretim yılına yönelik okullarda yürütülen faaliyetleri ile yapılan ve planlanan güçlendirme çalışmalarını yerinde görmeye devam ediyor.

İlimizde yüz yüze eğitime ilişkin çizilen yol haritasına yönelik yeni eğitim öğretim yılının sağlıkla ve güvenle başlamasının ardından aynı kararlılıkla devam ederken, yapılan ve planlanan güçlendirme çalışmalarının olduğu inşaat alanlarını ziyaret ederek incelemelerde bulunan Müdür Vargeloğlu, Gölköy'de yürütülen eğitim öğretim faaliyetleri ve planlanan güçlendirme çalışmalarının son durumları hakkında İlçe Millî Eğitim Müdürü Özgür Devrim Çelenk ve firma yetkililerinden bilgi aldı. Yapılması gerekenlerle ilgili görüşlerini ifade etti.

İlçeleri ziyaret ederek, yürütülen faaliyetleri yerinde gören Vargeloğlu, ekip olarak istişare halinde olmanın önemine değindi. İdareci, öğretmen ve öğrencilerle sahada birlikte çalışarak, maske, mesafe ve temizlik konularına özellikle dikkat edilmesini ve gerekli hassasiyetin gösterilmesini istedi.

Haber: Dilek TİRYAKİ



  • Salı 19.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.6 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false