Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

EĞİTİMDE PANDEMİ DEĞERLENDİRMESİ

EĞİTİMDE PANDEMİ DEĞERLENDİRMESİ

EĞİTİMDE PANDEMİ DEĞERLENDİRMESİ

Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek'e Covit-19 Sürecinde Eğitim Faaliyetlerinin Öğretmen-Öğrenci Görüşleri Değerlendirme Raporu sunuldu.

Covid-19 Salgını nedeniyle okulların tatil edilmesi ile başlayan uzaktan eğitim sürecinde öğretmen ve öğrencilerin karşılaştıkları sorunlardan, deneyimlerinden ve tecrübelerinden yola çıkarak uzaktan eğitim ile ilgili genel durum değerlendirmesi yapmak amacı ile "Covid-19 Sürecinde Yapılan Uzaktan Eğitim Faaliyetlerine İlişkin Öğretmen ve Öğrenci Görüşlerinin Değerlendirilmesi" adlı bilimsel çalışma gerçekleştirildi.

Araştırmayı yapan Perşembe Çaka-Çaytepe Ortaokulu Müdürü Kenan Sayılır ve Altınordu Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Müdür Yardımcısı Yasemin Poyraz Sarı tarafından Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek'e proje sunuldu. Ordu ilinin tüm ilçelerinden 585 öğretmenin (Altınordu ilçesinden 220 öğretmen) ve 1620 öğrencinin (Altınordu ilçesinden 536 öğrenci) öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen araştırma hakkında Kenan Sayılır ve Yasemin Poyraz Sarı tarafından Müdür Bekyürek’e bilgilendirme yapıldı.

Araştırma kitabının bir örneği yazarlar tarafından imzalanarak Müdür Bekyürek'e takdim edildi. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Müdür Bekyürek, araştırmacılara başarı dileklerini ilettikten sonra ziyaret sona erdi. Haber: Soner ÖZDEMİR



  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli