Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

“ELİMİZ BOŞ DÖNMEDİK”

“ELİMİZ BOŞ DÖNMEDİK”

AK Parti Kasım Ayı Olağan İlçe Başkanları Toplantısı’nda konuşan AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, milletin AK Parti’ye olan teveccühünün artarak devam ettiğini açıkladı.

 

 

AK Parti Kasım ayı İlçe Başkanları toplantısı İl Başkanı Halit Tomakin Başkanlığında İl Binasında yapıldı. Toplantıya İlçe Başkanları, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, İl Yürütme Kurulu üyeleri katıldı.

Toplantının açış konuşmasını yapan İl Başkanı Halit Tomakin, “19 İlçemizin kongresini hamd olsun kazasız belasız, büyük bir coşku, vatandaşlarımızın AK Parti’ye olan  ilgi ve alakasının zirvede olduğu bir kalabalıkla yine AK Parti’nin   şanına yakışır olgunluk içerisinde 19 İlçemizin  Kongresini tamamladık. Delegelerimiz 15 İlçe Başkanımızla devam kararı verdi. 4 İlçe Başkanımız değişti. 2 İlçe Başkanımız bayan oldu.” Diyerek bilgi verdi.

AK Parti‘de tabiri caizse paşa ile er arasında hiçbir fark yoktur diyen Başkan Tomakin, “Bizde makam ve mevkii bir önem arz etmemektedir.  AK Parti’de Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın sorumluluğu ne kadar ise Akkuş’un en uzak köyü olan Karaçal Mahalle Başkanı Hasan Kukuş arasında görev ve sorumluluk aynıdır. Her AK Parti’li bu dava şuuru ile çalışır” dedi.

“KATLANARAK BÜYÜĞÜDÜĞÜNÜ GÖRDÜK”

Ordu olarak üye çalışmalarına devam ettiklerini belirten Başkan Tomakin; “Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla 81 ilde başlatılan gönül seferberliği üye çalışmaları kapsamda 2020 yılı sonuna kadar Ordu olarak 18 bin üye taahhüdümüz vardı. İlçe Başkanlarımız ve ekiplerimiz Ordu’nun dört bir yanına dağılarak vatandaşlarımızın ayağına gittiler. Hamd olsun vatandaşlarımızın büyük teveccühüne mazhar olduk, gittiğimiz hiçbir yerden elimiz boş dönmedik. Milletimizin AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanımıza olan sevgisinden ve güveninden hiçbir şey eksilmediğini gördük, aksine büyüyerek devam ettiğini görmek bizim için en büyük bahtiyarlık oldu” dedi.

Toplantı sonrasında, Siyaset Akademide başlar eğitimine katılan 285 kişinin başarı ve katılım belgeleri İlçe Başkanlarına teslim edildi. Haber: Furkan TOMAKİN



  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false
  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı