Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

EN FAZLA PİL TOPLAYANA ÖDÜL

EN FAZLA PİL TOPLAYANA ÖDÜL

 


Fatsa Belediye Başkanı İbrahim  Etem Kibar, çevre kirliliğinin önlenmesi, çevre bilincinin geliştirilmesi ve geri dönüşüm uygulamalarının yaygınlaştırılması amacıyla 2018-2019 eğitim öğretim yılı içerisinde yapılan projede en fazla atık pil toplayan okul olan Hatice Bahattin Şenel ilkokulunu başarısından dolayı tebrik ediyorum.” dedi. Düzenlenen proje kapsamında yüzlerce kilogram atık pil kaynağından ayrı toplanarak geri dönüşüme katkı sağlandı. Başkan Kibar yapılan her çalışmanın destekçisi olduklarını ifade ederek, “Proje kapsamında ilçemizde birinci olan okulumuzu fotokopi makinesi ile ödüllendirdik.” diye konuştu.

56 OKUL ARASINDA ATIK PİL TOPLAMA YARIŞMASI DÜZENLENDİ
 Fatsa ilçesinde yer alan 56 okul arasında atık pil toplama yarışması düzenlendi. Hatice Bahattin Şenel ilköğretim okulunda gerçekleşen ödül töreninde konuşan Belediye Temizlik İşleri Müdürü Derya Ateşli, “Ülkemiz çapında Fatsa Belediyemiz ve Taşınabilir Pil Üreticileri  İthalatçıları Derneği (TAB) ile yapılan ikili Atık Pil Toplama Protokolü çerçevesinde Atık Piller Belediyemiz tarafından  ayrı toplanmakta   olup   diğer atıklardan  ayrı bertaraf edilmesi konusunda, farkındalık oluşturmak üzere  2018-2019 Eğitim Öğretim  yılı içerisinde  Fatsa  Belediyemiz  tarafından, büyük bir özveri  ve duyarlılık  göstererek  ilimizde 5. Sırada, ilçemizde de 1. sırada  yer almış ve 206  kilogram atık pil toplayan Hatice Bahattin Şenel İlköğretim Okulumuzu kutluyor Okul Müdiresi Gönül Çavuş ve öğretmenleri de tebrik ediyoruz.” dedi.
 Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar tarafından ayrıca okula gösterdikleri emek ve duyarlılık adına okul öğretmenlerinden sınıf öğretmeni Gülay Nar‘a teşekkür plaketi, tüm sınıflara katımlarından ve başarılarından dolayı teşekkür belgesi gönderildi. Haber: Dilek TİRYAKİ



  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false
  • Pazar 17.9 ° / 9 ° false