Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

EN TATLI NİKÂH

EN TATLI NİKÂH

 

“Türkiye’nin En Tatlı Projesi” olarak bilinen Çikolata Park’ta ilk nikâh merasimi gerçekleştirildi.

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Gülyalı ilçesinde hayata geçirdiği ve içerisinde çikolata atölyesi, restoran, nikâh salonu, çocuk oyun alanı, futbol ve basketbol sahasının yer aldığı Çikolata Park tatlı bir heyecana ev sahipliği yaptı.

KAPILARINI İLK KEZ AÇTI

81 kişilik kapasiteye sahip olan nikâh salonunun kapıları ilk kez Tufan Türkmen ve Emine Serdar çiftine açıldı. Çiçeği burnunda çiftlerin nikâhı, Büyükşehir Belediyesi Evlendirme Müdürü Levent Sağlam tarafından kıyıldı.

HANGİ BELGELER GEREKLİ?

Çikolata Park’ta nikâhını kıydırmak isteyen çiftlerin dörder adet vesikalık fotoğraf ve kimlik kartları ile Ordu Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı Gülyalı Sosyal Tesisleri Nikâh Memurluğu Birimine birlikte başvuruda bulunması gerekiyor. Diğer gerekli evrakların da tamamlanmasıyla birlikte çiftlere nikâh günü veriliyor. Nikâh yaptıracak çiftlerden birinin il dışında olması durumunda şehir dışında olan kişi başvuru yapacak olana noterlikten vekâlet vererek vekâlet belgesiyle birlikte başvuru işlemlerini yapabiliyor. Haber: Furkan TOMAKİN

 

 

 

 

 

 



  • Perşembe 17.3 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false