Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

“ENGELLERİ AŞMAK İNANÇ MESELESİDİR”

“ENGELLERİ AŞMAK İNANÇ MESELESİDİR”

 

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, 3 Aralık Dünya Engeliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Altınordu Belediyesi olarak engelleri ortadan kaldırmak ve herkesin eşit fırsat ile yaşamasını sağlamak amacıyla çalıştıklarını ifade eden Başkan Tören, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Engellilerimizin hayata engelsiz bir şekilde katılımlarının sağlanması ve yaşam standartlarının yükseltilmesi için toplum olarak, birey olarak, kurum ve kuruluşlar olarak hepimize ayrı ayrı görev ve sorumluluklar düşmektedir.

Engelleri aşmak bir inanç meselesidir. Başarının anahtarı öncelikle inanmaktır. Başarılarıyla bizleri gururlandıran, azim ve kararlılıklarıyla hepimize ilham kaynağı olan engelli kardeşlerimiz buna en güzel örnektir.

Engelli bireylerimizi topluma kazandırmak ve hayatlarını kolaylaştırabilmek için küçük büyük herkesin, hepimizin yapabileceği birçok şey vardır. Engelli vatandaşlarımızın toplumsal yaşama katılımlarını kolaylaştırmak, desteklemek, önlerindeki tüm engelleri kaldırmak, onlara hak ettikleri sevgi ve saygıyı göstermek hepimizin sosyal sorumluluğudur.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle tüm vatandaşlarımızı engelli vatandaşlarımıza yardımcı ve destek olmaya davet ediyor, kararlı duruşları ve çabalarıyla hepimize örnek olan engelli kardeşlerimizi ise saygı ve muhabbetle selamlıyorum.” Haber: Soner ÖZDEMİR

 



  • Perşembe 17.3 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false