Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

ENGELLERİ BİRLİKTE AŞIYORUZ

ENGELLERİ BİRLİKTE AŞIYORUZ

ENGELLERİ BİRLİKTE AŞIYORUZ

 

Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe’nin ortaya koyduğu vizyonla belediyecilik hizmetlerini yaşamın her alanına taşıyan Gülyalı Belediyesi, engelli vatandaşların yaşam konforlarını artırmak için önemli çalışmalar yürütüyor.

ELEKTRİKLİ YATAK VE TEKERLEKLİ SANDALYELER YAŞAMI KOLAYLAŞTIRIYOR

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla değerlendirmelerde bulunan Başkan Tepe, “Engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak için gerekli olan elektrikli yatak ve tekerlekli sandalyeleri tedarik ediyoruz. Hanelerine kadar teslim edip kurulumlarını gerçekleştiriyoruz. Yalnızca engelli vatandaşlarımızın değil onları bakmakla yükümlü ailelerimizin de yaşamlarına dokunmuş oluyoruz. Bu anlamlı günde her sağlıklı insanın birer engelli adayı olduğunun bilinciyle farkındalık oluşturmak istiyoruz. Engeller sevgiyle, saygıyla ve farkındalıkla aşılır. Yaşamı paylaşmak için aramızda engel yok. Tüm engelli vatandaşlarımıza aileleriyle, yakınlarıyla ve sevdikleriyle sağlıklı ömürler diliyorum” dedi.

“BELEDİYEDE ENGELLERİ KALDIRDIK”

Engelli vatandaşların belediyeye rahatça giriş-çıkış yapabilmeleri için hizmet binasının giriş kısmına engelli rampası oluşturarak özel bir giriş kapısı açtıklarını açıklayan Gülyalı Belediyesi, Belediye olarak engelleri ortadan kaldıran uygulamaları hayata geçirmeye devam edeceklerini duyurdu.

 



  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false
  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı