Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

ENGELLİLERE YENİ BİNA

ENGELLİLERE YENİ BİNA

Ordu Hasta ve Engelli Haklarını Koruma Derneği?nin yenilenen hizmet binası düzenlenen törenle hizmet açıldı. Törende konuşan Başkan Tekintaş, engelleri kaldırmaya devam edeceğiz dedi.

Hasta ve engelli haklarının korunması için faaliyet gösteren Ordu Hasta ve Engelli Haklarını Koruma Derneği hizmet binası yeniledi. Şarkiye Mahallesi’nde yer alan dernek binasındaki yenile işlemleri tamamlanarak engellilerin kullanımına açıldı. Gerçekleştirilen çalışma ile modern bir hale gelen hizmet binası için açılış töreni düzenlendi. Düzenlenen törene Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Memur-Sen İl Başkanı İsmail Çelenk, Ordu Hasta ve Engelli Haklarını Koruma Derneği Başkanı Göksel Demirel ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Başkan Tekintaş: “Emeği bulunanlara teşekkür 

ediyorum”

Ordu Hasta ve Engelli Hakları Derneği’nin yenilenen hizmet binasının açılışına katılan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, burada yaptığı konuşma da Altınordu Belediyesi olarak engellilere olan desteklerinin her zaman devam edeceğini söyledi. Açılışı gerçekleştirilen binanın hayırlı olmasını dileyen Başkan Tekintaş, “Altınordu Belediyesi olarak engellilere her koşulda destek vermeye devam edeceğiz. Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanarak yenilenen  Ordu Hasta ve Engelli Haklarını Koruma Derneği hizmet binası yeni haliyle engelli kardeşlerimize güzel hizmetler verecek. Derneğin yenilenmesinde emeği bulunanlara teşekkür ediyor ve herkese hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Dernek Başkanı Demirel: “Mutluyuz”

Açılışta konuşan Ordu Hasta ve Engelli Haklarını Koruma Derneği Başkanı Göksel Demirel ise yeni hizmet binasına kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. Yaşanabilir bir alan oluşturulmasından dolayı yetkililere teşekkürlerini ileten Demirel, yoğun katılımla gerçekleşen açılışında tüm üyeleri memnun ettiğini vurguladı.

Konuşmaların akabinde yapılan dua ve kesilen kurdelenin ardından Ordu Hasta ve Engelli Haklarını Koruma Derneği binası hizmete açıldı. Açılışın ardından Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ve dernek yöneticileri hizmet binasını gezerek engelli vatandaşlarla bir araya geldi.

Hizmet binasının gezilmesinin ardından Ordu Halk Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde düzenlenen sertifika programına geçen Başkan Tekintaş, burada çeşitli kurslara katılarak başarılı olan engelli vatandaşlara sertifikalarını vererek heyecanlarına ortak oldu. HABER MERKEZİ



  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli