Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

ENGİNYURT: “KURUŞUNUZA İHTİYAÇ YOK!”

ENGİNYURT: “KURUŞUNUZA İHTİYAÇ YOK!”

 

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Cumhurbaşkanımızın başlatmış olduğu kampanyayı desteklediklerini belirterek, kampanyayı karalamaya çalışanlara da cevap verdi.

Birilerinin kampanyayı karalamaya çalıştıklarını ifade eden MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, “Yüce Türk Milleti! Sayın Cumhurbaşkanımız ‘Biz bize yeteriz Türkiye’ diyerek bir bağış kampanyası başlattı. Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili olarak 20 Bin Lira bağış yaparak ben de katıldım. Lakin birileri ‘zınnık yok’ diyerek bu kampanyayı karalamaya ve bu kampanyayı küçük düşürmeye çalışıyorlar.” Dedi.

Art niyetli davranan kişilerin parasına ihtiyaç olmadığını vurgulayan Milletvekili Enginyurt, “Sizin bir kuruşunuza ihtiyaç yok. Haram zıkkım olsun sizin gibi art niyetlilerin parası demek lazım. Bu kampanya, ‘Komşusu aç iken kendi tok yatan bizden değildir. Birimizin derdi, hepimizin derdidir’ anlayışıyla neticelenecek bir kampanyadır. Olan olmayana verecektir. Efendim ben zaten asgari ücretle geçiniyorum. Benim zaten param yok. Senden zaten isteyen yok. Buradaki maksat bellidir. Olan olmayana yardım edecektir. Bu kampanya böyle görülmelidir.” Kampanyanın maksadının belli olduğunu açıkladı.

Kampanyanın bir eziklik yada ayıp olmadığını açıklayan Milletvekili Enginyurt, “Dünyanın bir çok ülkesi, Fransa dahil, bu kampanyayı başlatmış. Dünyanın birçok ünlü futbolcusu, sanatçısı ülkelerine yardım etmiştir. Bu bir ayıp değildir. Bu bir eziklik değildir. Bu bir dayanışmadır, inancın gereğidir.” Diyerek tüm dünyada kampanya yapıldığını söyledi.

Herkesi kampanyaya destek olmayan çağıran Milletvekili Enginyurt, “Sayın Cumhurbaşkanımızın kampanyasını destekliyorum. Liderim Devlet Bahçeli’ye de bu kampanyaya verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. Aziz Türk Milletini bu kampanyaya destek olmaya davet ediyorum.” Dedi. Haber: Soner ÖZDEMİR



  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.6 ° / 11.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu