Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

ENGİNYURT, MUHTARLARLA BULUŞTU

ENGİNYURT, MUHTARLARLA BULUŞTU

Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, hafta sonu ilçe ziyaretlerini sürdürerek Perşembe ve Kabadüz ilçelerinde kahvaltı programlarına katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Cumartesi günü MHP Ordu İl Başkanlığı ve MHP Perşembe İlçe Teşkilatı’nın düzenlemiş olduğu kahvaltı programında; Perşembe Mahalle Muhtarlarıyla bir araya geldi.

Kahvaltı programına MHP İl Başkanı Köksal Yılmaz, Perşembe MHP İlçe Başkanı Ersoy Çarkcı, Türkiye Ziraat Odaları Yönetim Kurulu Üyesi ve Perşembe Ziraat Odası Başkanı Arslan Soydan, Efirli Mahalle Muhtarı Erol Kütük ve çok sayıda muhtarlar katılım gösterdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Pazar günü ise MHP Ordu İl Başkanlığı ve MHP Kabadüz İlçe Teşkilatı’nın düzenlemiş olduğu kahvaltı programında; Kabadüz Mahalle Muhtarlarıyla bir araya geldi.

MHP Ordu İl Başkanı Köksal Yılmaz, Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, MHP Kabadüz İlçe Başkanı Turan Baş, MHP İlçe Yönetim Kurulu ve muhtarların da katıldığı kahvaltı programında vekil Enginyurt mahallelerin sorunlarını dinledi, fikir alışverişinde bulundu ve sorunların çözümü konusunda elinden geleni yapacağını belirtti.

MEKANLARI CENNET OLSUN

Kahvaltı programında bir konuşma yapan Milletvekili Enginyurt, “Bugün hakikaten Türk Milleti için önemli bir gün ama günün önemi bir sevinme değil, bir başbuğ, bir bozkurtu, Dünya liderini kaybettiğimiz acılı, yaslı bir gündür. Bu güne başlarken Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla, sevgiyle, minnetle ve şükranla anıyorum. Silah arkadaşlarına hürmetler, saygılar ve muhabbetler iletiyorum. Nurları şad, mekanları cennet olsun.” Diyerek Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını andı.

MÜMTAZ BİR ŞAHSİYETTİR

Konuşmasında Atatürk’ü anlatan Enginyurt, “Mustafa Kemal Atatürk herşeyi hakeden mümtaz bir şahsiyettir. Osmanlı’nın çökmeye ve yıkılmaya başladığı günlerde Türk Milletinin olumsuzluğa kapıldığı bir zamanda, bütün düşman gemilerinin İstanbul’u donattığı bir anda, tersanelerimizin işgal edildiği bir zamanda, Ordularımızın esir alındığı bir anda bir güneş gibi doğdu. Türk milletine umut ve ışık oldu. Silah arkadaşlarıyla birlikte vatan mevzubahisse gerisi teferruattır diyerek Türkiye Cumhuriyeti devletini kurmak için canı pahasına mücadele etti. Bugün bu bayrak altında Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti olarak yaşıyorsak bunda en büyük pay Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarınındır.” Diyerek Atatürk’ün vatana hizmetlerinden bahsetti.

ATATÜRK DÜŞMANLARINI KINADI

Atatürk’ten rahatsız olanlara da değinen Enginyurt, “Lakin birileri Mustafa Kemal Atatürk’ten rahatsız olmaya başladı. Mustafa Kemal Atatürk’ü diline doladı. Şunu herkes bilsin; Mustafa Kemal Atatürk ne bir mollaydı, ne bir tarikat şeyhiydi. Mustafa Kemal Atatürk, Türk askeri, Türk milliyetçisi, onurlu ve şerefli bir Türk evladı, vatansever biri olarak esaret altına alınmak istendiğimiz zincirlerle bağlandığımız bir anda Türk milletini esaretten kurtaran bağımsızlık sembolü büyük bir devlet adamıdır. Bugün Mustafa Kemal Atatürk’ü eleştiren vicdansızlara sesleniyorum:

Özellikle İslam cephesinden yaklaşıp da Mustafa Kemal Atatürk’ün dinini sorgulayanlara tek bir çift sözüm var; Allah Rasülü ölülerinizi hayırla yad ediniz diyor. Mustafa Kemal Atatürk de vefat etmiş. Bugün 81 yıl olmasına rağmen dinden diyanetten bahsedenler hala Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret ve küfür ediyorsa önce dinlerini sorgulasın. Önce inançlarını sorgulasınlar. Türkiye’de dindar bir nesil yetiştirmek istediniz de Mustafa Kemal mi engelledi? Mustafa Kemal Atatürk’e saldırmak demek Türklüğe saldırmak demektir. Atatürk düşmanlarını şiddetle kınıyorum. Tekrar ruhları şad, mekanları cennet olsun.” Diyerek Atatürk düşmanlarını kınadı.  Haber: Soner ÖZDEMİR



  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli