Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

ENGİNYURT’A BÜYÜK DESTEK!

ENGİNYURT’A BÜYÜK DESTEK!

 

Partisinden kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edilen MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’a destek çığ gibi büyüyor.

Vatandaşların dert ve sorunlarını Mecliste dile getirerek vatandaşların ve özellikle de Ordu’luların gönlünde taht kuran Milletvekili Enginyurt’a her taraftan destek geliyor.

FINDIK ÜZERİNE OYNANAN OYUNLARI DEŞİFRE ETTİ

Fındık üzerine oynanan oyunları deşifre ederek fındık üreticisine sahip çıkan Milletvekili Enginyurt’a sosyal medyada yapılan “Bir metrekare fındık bahçesi yok! Bir dal fındık ocağı yok! Fındık üzerinde oynanan oyunlara karşı durduğu için bedel ödemeyi göze alan Cemal Enginyurt'a 8 milyon fındık üreticisi sahip çıkmalıdır. Gün bugündür. Lamı cimi yok! Karadeniz tek yürek Cemal Enginyurt'un arkasında durmalıdır.” Diyerek yapılan destek paylaşımları da artarak devam ediyor.

“DİK DURMAYA DEVAM!”

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt da yaptığı paylaşımda, “Ben Cemal Enginyurt olarak her hal ve şartta, bu zor zamanda hem Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın hem liderimiz Devlet Bahçeli’nin yanında duracağım. Üreticinin sesini haykırmak sert tepki değil, uyarıdır. Ben 41 yıldır MHP mensubuyum, Ülkücü olmaktan gurur duyuyorum. Dik durmaya devam.” Diyerek mücadelesini sürdüreceğini vurguladı. Haber: Soner ÖZDEMİR

 



  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.6 ° / 11.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu