Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

EŞİTLİK VE TARAFSIZLIKTAN UZAK

EŞİTLİK VE TARAFSIZLIKTAN UZAK

 

 

 

CHP Altınordu İlçe Başkanı Yelda Dalak, Ordu Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası’nda AK Parti İl Başkanlığı’nın Olağan İl Yönetim Kurulu toplantısı yapmasının eşitlik ve tarafsızlıktan uzak olduğunu söyledi.

CHP Altınordu İlçe Başkanı Yelda Dalak, yaptığı basın açıklamasında, “AK Parti İl Başkanlığının 03.02.2020 tarihinde Ordu Büyük Şehir Belediyesi Hizmet Binasında, Haftalık Olağan İl Yönetim Kurulu toplantısı yaptığını derin üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunmaktayız. Bu konu ile ilgili olarak her defasında eşitlik ve tarafsızlıktan bahseden Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Dr. M. Hilmi Güler‘e tarafsızlık ve eşitliğin bu olayın neresinde olduğunu bir kez daha sormak isteriz.” Dedi.               

 

Başkan Yelda Dalak, “Belediye hizmet binaları, halkın hizmetinde ve bu amaçta kullanılmalıdır. Bu toplantıda tüyü bitmemiş yetimin hakkı yenmiştir. Her fırsatta haktan bahsedenleri Ordu halkının vicdanına bırakıyoruz. Yapılan bu talihsiz hatanın bir daha tekrarlanmaması için takipçisi olacağımız, çok değerli kamuoyu aracılığıyla Ordu halkına duyurulur.” Diyerek konunun takipçisi olacaklarını belirtti. Haber: Dilek TİRYAKİ

 

 

                                                              

                                                                                                                                            

 



  • Perşembe 17.3 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false