Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

ESNAFIN YANINDA

ESNAFIN YANINDA

ESNAFA TAM DESTEK

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, esnafın her zaman yanında olduklarını, fındıkta taban fiyatın en az 30 TL olması gerektiğini, TMO’nun yine fındığa sahip çıkması için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ve Ordu’nun meselelerini gündeme getirmeye devam edecekleri gibi birçok önemli konuda açıklamalarda bulundu.

Ordu’ya geldiği süreçte sürekli esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen ve sorun talepleri dinleyen Ordu Milletvekili Gündoğdu, “Biz sonuna kadar esnafımızın ve vatandaşımızın yanındayız” vurgusu yaptı.

Sıkıntılarını yerinde görmek amacıyla esnaf ziyaretinde bulunduk diyen Gündoğdu, “Yapmış olduğumuz ziyaretlerimizde esnaflarımız, geçtiğimiz haftalarda yapılan desteklerin kendilerini memnun ettiğini söylediler ama bu desteğin farklı şekillerde devam etmesi taleplerini ilettiler” dedi ve ekledi; “Bazı esnaflarımız pandemiye rağmen iyi iş yapmış fakat bazıları ise ciddi manada bu süreçten etkilenmiş. İnşallah bundan sonraki süreçte işlerinin artarak devam edeceğini ön görüyoruz” diye konuştu.

“TMO’NUN YİNE FINDIĞA SAHİP ÇIKMASINI SAĞLAYACAĞIZ”

Fındık fiyatlarının bu süreçte hem üreticiye hem de esnaflarımıza destek anlamında 30 TL bandında olursa çok büyük memnuniyet olacağını dile getirdik diyen Gündoğdu, “Hükümetimiz ne kadar fiyat söyler onu biz bilemeyiz. Kararı verecek olan hükümet yetkilileridir ama biz TMO’nun fındığa sahip çıkmasını yine sağlayacağız. Vatandaşlarımız bahçeye girmeden fiyatı açıklatmaya çalışıyoruz” dedi.

“ŞEHİR HASTANESİ ŞİMDİDEN ORDU’YU HAREKETLENDİRDİ”

Şehir hastanesinin şimdiden Ordu’yu hareketlendirdiğini ifade eden Gündoğdu, “İnşallah 2023’e kadar orayı da bitireceğiz.”

Bakanlar ile toplantılar yaptıklarını söyleyen Gündoğdu, “Bu toplantılarda Ordu’nun meselelerini gündeme getiriyoruz” şeklinde konuştu.

“HAYATA GEÇECEK”

Ordu ile ilgili esnafı, işadamıyla Ordu’yu daha iyi bir noktaya nasıl taşırız onun gayreti içindeyiz diyen Gündoğdu, “Turizme açılması gerekli olan yerlerin turizme açılması ve Ordu’ya insanların gelmesini sağlamak için gayret içerisindeyiz. Çambaşı kayak merkezi bizim Kültür Bakanlığında olduğumuz dönemlerde gönderdiğimiz paralar ile bitirildi ve milletimizin hizmetine sunuldu. Gençlik ve spor bakanımız geldiğinde gençlik kampı, kamp eğitimi gibi bir merkezin oluşturulmasını görüşmüştük. İnşallah buda Aybastı- Perşembe yaylasında hayata geçecek.  Ordu’ya daha fazla neler yapılabilir, Turizm Bakanımızla bunları görüşeceğiz ve yerinde inceleme fırsatı bulacağız. Önümüzdeki günlerde Bilim Sanayi Teknoloji Bakanımızı davet ettik. OSB’ler var onları harekete geçireceğiz. Ordu’da insanların istihdam edeceği alanlar ile ilgili gayret içerisindeyiz” ifadelerine yer verdi.

“ORDU’YU BÜYÜTMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Çalışmayan arkadaşlarımızın birçoğunun iş beğenmediklerini görüyoruz diyen Gündoğdu, “Ekonominin daraldığı bir dönemde iş tarifi ve seçme olmaz. Ordu’yu büyütmeye ve daha iyi bir noktaya taşımaya devam edeceğiz” dedi.

Özel Haber: Sümeyye ŞAHİN

 



  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false
  • Pazar 17.9 ° / 9 ° false