Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

“EVDE KALIN ORDULULAR”

“EVDE KALIN ORDULULAR”

 

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Cumhurbaşkanı ve Sağlık Bakanı’nın evde kal çağrısına uyduklarını söyleyerek herkesin ve Orduluların de bu çağrıya kulak vermesini istedi.

Milletvekili Gündoğdu, yaşlılar ve gençlerin çağrıya kulak vermesini isteyerek, “Cumhurbaşkanımız ve Sağlık Bakanımızın çağrılarına kulak vererek evde kalmaya devam ediyorum. Özellikle yaşlılarımız ve gençlerimiz bu süreç içerisinde sokağa çıkmadan evde kalma koşuluyla kendinizi izole etmeye devam etmeliyiz. Yaşlılarımız iyi bilirler geçmiş dönemlerde salgınlar yaşamış bir ülkeyiz. O salgınlarda kendileri evlerde kalmışlardır.” Dedi.

SAĞLIĞIMIZ VE GELECEĞİMİZ İÇİN

Sağlığımız ve geleceğimiz için bu çağrının önemine işaret eden Milletvekili Gündoğdu, “Aynı şekilde ben buradan hem Ordulu hemşerilerime hem büyüklerimize çağrıda bulunuyorum. Ordulu hemşerilerimin tamamını evde kalmaya cumhurbaşkanımızın ve bakanımızın çağrısına uymaya davet ediyorum. Bu çağrı sağlığımız ve geleceğimiz için çok önemlidir.” Dedi.

ASLA TAVİZ VERMEYİM

Virüsün gençlere de bulaştığına dikkat çeken Milletvekili Gündoğdu, “Gençlere bulaşmıyor diyerek gençlerimizin sokağa çıkması doğru değildir. Bunlara da bulaşabilir ve daha büyük sıkıntılar ortaya çıkabilir. Asla taviz vermeden evde kalmaya devam etmeliyiz.” Diyerek taviz verilmemesini istedi.

ZORUNLU OLMADIKÇA ÇIKMAYIN

Kendisinin de zorunlu olmadıkça dışarı çıkmadığının altını çizen Milletvekili Gündoğdu, “Ben şahsen bir haftadır evdeyim. Sadece meclisimizin çalıştığı günler acilen çıkartılması gereken kanunları çıkartmak üzere meclise gidiyorum. Bu süre zarfında da mecliste ve işyerimizde çalışanları evlerine gönderdim. Evlerinden hizmet vermeye devam ediyorlar. Bu çağrımızın tüm Ordulular tarafından duyulmasını ve uygulanmasını rica ediyorum.” Diyerek özellikle Ordululara seslendi. Haber: Soner ÖZDEMİR



  • Cuma 17.8 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı