Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

EVLERE ŞENLİK!

EVLERE ŞENLİK!

EVLERE ŞENLİK!

Altınordu 23 Nisan’da evlerde şenlenecek.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “23 Nisan Altınordu Çocuk Şenliği” projesi düzenlendi.

Alanında yetkin ve başarılı öğretmenlerle 10 ayrı atölye çalışmasının planlandığı, 23 Nisan 2021 Cuma günü saat 09.00’da başlayacak olan çocuk şenliği programı “23 Nisan Tarihi, Resim, Origami, Nitelikli Çocuk Kitaplı ve Etkileşimli Kitap Okuma, Anadolu Masalları, Evimizdeki Bilim, Müziğin Sesi, Kodlama ve Uzaktan Eğitimde Oyun” etkinliklerinin sunumuyla saat 19.00’a kadar sürecek. Çevrimiçi yapılacak olan atölye çalışmaları aynı zamanda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü resmi YouTube kanalı Altınordu MEM TV’den canlı yayınlanacak.

Proje ile ilgili bir açıklama yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek: “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Atatürk tarafından tüm dünya çocuklarına armağan edilmiş başka hiçbir ülkede benzeri olmayan bir bayramdır. Aynı zamanda bugün çocuklarımızın hem tarihimizi hem geçmişimizi öğrenmesi hem de birlik ve beraberlik duygusu içinde eğlenmeleri amaçlanmıştır. Covid-19 salgını nedeniyle birçok etkinliğimiz gibi maalesef bu bayram kutlamasını da coşkulu kalabalıklarla ve bir arada olacak şekilde gerçekleştiremiyoruz. Çünkü çocuklarımız cıvıl cıvıl olmaları, sevinmeleri, eğlenmeleri gerekirken sağlıklarının korunması amacıyla evlerinde kalmak durumundalar. Bizler de istedik ki öğrencilerimiz evlerinde de olsa bayram coşkusunu doya doya yaşasın. Bu amaçla ‘23 Nisan Altınordu Çocuk Şenliği’ projesini hazırladık. Projemizle birlikte öğrencilerimiz o gün kendileri için hazırlanan çeşitli etkinliklere katılarak hem eğlenecekler hem de bilgilenecekler. Bu vesile ile projenin hazırlanmasında ve uygulanmasında emeği geçen arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.” dedi. Haber: Mert Tolga COŞGUN



  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli