Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

FAALİYETLER YERİNDE GÖRÜLDÜ

FAALİYETLER YERİNDE GÖRÜLDÜ

FAALİYETLER YERİNDE GÖRÜLDÜ

Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, Altınordu İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, yeni eğitim öğretim yılındaki okul ziyaretlerine Altınordu İmam Hatip Ortaokulu ile devam etti. Eğitimle ilgili faaliyetleri ve sorunları yerinde görmek, öğretmen ve öğrencilerle bir arada olmak amacı ile okul ziyaretlerine devam eden Müdür Bekyürek, Altınordu İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Muhammet Trabzon'dan okulda yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra sınıfları ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti. Okulun kantininde incelemelerde bulunan Bekyürek, kantin çalışanlarına öğrencilerin sağlıklı besin elde etmelerinde önemli bir yere sahip olduklarını, okul yöneticilerinin denetimlerini ve sağlıklı besin sunma görevini layıkıyla yapmalarını istediklerini belirtti.

Öğretmenler odasında okul idarecileri ve öğretmenlerle bir araya gelen Bekyürek, burada öğretmenlerle sohbet ederek, sorularını cevaplandırdı.

Bekyürek, "Ziyaretlerimizde okul yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle bir araya gelmek, sizlerle sohbet etmek ve görüşlerinizi dinlemek istiyoruz. İlçemizde yürütülen ya da yürütülecek çalışmalarda sizlerin görüşlerini önemsiyoruz ve değerlendiriyoruz. Sizler de bizleri kurumda ziyaret edip, yaptığınız veya yapacağınız çalışmaları paylaşabilir, bizlerden beklentilerinizi iletebilirsiniz" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, Altınordu İmam Hatip Ortaokulunda yürütülen çalışmalardan dolayı okul idaresi ve öğretmenlere teşekkür ederek ziyaretini sona erdirdi.

Haber: Dilek TİRYAKİ

 

 



  • Çarşamba 25.6 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false
  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı