Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

FARK YİNE 5 PUAN!

FARK YİNE 5 PUAN!

Şampiyonluk hedefiyle ikin yarıya kadrosuna takviyeler yaparak başlayan 52 Orduspor Futbol Kulübü, lider Yeni Mersin İdmanyurduspor’un  da puan kaybettiği haftada berabere kalarak fırsatı tepti.

TFF 3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden 52 Orduspor Futbol Kulübü, BC Group Ağrı 1970 Spor ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak zirve yolunda 2 puan bıraktı.

İKİ PUAN BIRAKTI

İkinci yarının ilk haftasında lider Yeni Mersin İdmanyurduspor, deplasmanda Amasyaspor Futbol Kulübü ile berabere kalırken; 52 Orduspor, BC Group Ağrı 1970 Spor deplasmanında galibiyet aradı ancak başarılı olamadı ve sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrılarak fırsatı kaçırdı. Lider Yeni Mersin İdmanyurduspor’un 5 puan arkasında 2. Sırada bulunan Mor Beyazlı ekip, Ağrı’yı yenseydi, puan farkı 3’e düşecekti. 

Devre arası transfer döneminde kanada Muhlis İstemi, orta sahaya İrfan Başaran ve forvete ise Gökhan Erdöl’ü transfer eden 52 Orduspor Futbol Kulübü, ilk yarının ilk maçında umduğunu bulamadı.

GOL SORUNU ÇÖZÜLEMEDİ!

Ligin ilk yarısında da gol atmakta zorlanan ve kazandığı çoğu müsabakayı da tek farkla üstün bitiren 52 Orduspor takımı, ikinci yarıda da bu sorunu henüz çözememiş görünüyor. 52 Orduspor Futbol Kulübü, BC Group Ağrı 1970 Spor karşısında aldığı beraberlikle 35 puanla 2. sırada yoluna devam ederken, lider Yeni Mersin İdmanyurduspor’un ise 40 puanı bulunuyor.

EVİNDE OYNAYACAK

BC Group Ağrı 1970 Spor müsabakasını geride bırakan 52 Orduspor, hafta sonu evinde Çatalcaspor’u konuk edecek. Bir hafta sonrasında ise yine sahasında Edirnespor’u ağırlayacak.Mor Beyazlılar, iç saha ve taraftar avantajını da kullanarak önce Çatalcaspor, ardından da Edirnespor’u mağlup ederek galibiyet serisi yapıp, zirve mücadelesine devam etmek istiyor. Haber Merkezi

 



  • Perşembe 17.3 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false