Bugün, 21 Mayıs 2024 Salı

FARKLILIK OLUŞTURUYOR!

FARKLILIK OLUŞTURUYOR!

Ordu Rotary Kulübü 2023-24 Dönem Başkanı Rtn. Funda Irmak Yılmaz, açıklamalarda bulundu.

Rotary Kulübü 2023-24 Dönem Başkanı Rtn. Funda Irmak Yılmaz, “Nisan ayının sonuna geldik ve Guvernörümüz Teoman Kaynar’ın önderliğinde dönemimizin 10. ayında tamamlamak üzereyiz. Değerli Dostlarım; Cumhuriyetin 100. yılı olması dolayısıyla ayrı bir öneme sahip olan 2023-2024 döneminde 100. Yıl başkanları olarak görevimizi sürdürüyoruz. Ancak önemli olan başkanlar değil elbette. Öncelikle guvernörümüz Teoman Kaynar ve değerli eşleri Merve Kaynar’ın öncülüğünde hep birlikte “Dünyaya Umut Olalım” diyoruz. Bu dönemde de kamu yararına çalışmalarımızla adımızdan söz ettirmeye devam edeceğiz. Guvernörümüz Teoman Kaynar ve Guvernör Yardımcımız Mustafa Cömert ve birbirinden değerli üyelerimizin destekleri ile dönemimizin son 2 ayına girdik. Elbette bizler insanlığa yardım etme bilincinde olan bir sivil toplum kuruluşuyuz” dedi. 

Rtn. Funda Irmak Yılmaz, “Bu hafta üzücü haberler aldık. Kulübümüzün geçmiş dönem üyelerinden Taşkın Yener ve Rtn. Hakan Duman’ın eşi Nurcan Duman’ın annesinin vefat haberlerini aldık. Değerli dostlarımıza Allah’tan Rahmet diliyor, kederli ailelerine sabırlar diliyoruz. Mekânları cennet olsun.”

ÇOCUKLARA ARMAĞAN!

Başkan Yılmaz, “Geçtiğimiz haftaki toplantımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olması dolayısıyla başkanlık görevini yapmak üzere kızım Neva Yılmaz’ı davet ettim. Konuk Başkanımız Neva Yılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 104. yıldönümünü kutladığımızı belirterek, günün önemini belirten kısa bir konuşma yaptı, bu bayramı çocuklara armağan eden ulu önder Atatürk’ü bir kez daha şükranla andığımızı ifade etti” şeklinde konuştu. 

Başkan Yılmaz, “UR.2430 Bölge Konferansı Mersin Kızkalesi Rotary Kulübü ev sahipliğinde 2-5 Mayıs tarihlerinde Alanya Haydarpasha Palace’da gerçekleştirilecek. UR 2430. Bölge olarak ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz proje, etkinlik ve farkındalıklarla insanlara ve toplumlara nasıl dokunduğumuzu anlatacağız.

Ocakbaşı Rotary Kültürü’nde aile kavramına verilen değerin bir göstergesi olarak çok önemli bir yere sahiptir. Bu çerçevede Ordu Rotary Kulübü olarak ocakbaşı programlarımızı belirlenen takvimi içinde düzenli bir şekilde yürütmek konusunda hassasiyet gösteriyoruz. Öncelikle ocakbaşlarımıza gösterdikleri özen için üyelerimize teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz hafta sonu dönemimizin sekizinci ocak başı toplantısını Rtn. Ömer – Aynur Aydın dostlarımızın evinde yaptık. Bu keyifli ve eğlenceli gece ve zarif misafirperverlikleri için kendilerine bir kere daha teşekkür ederim. 

Rotary’nin temel ilkesi kendinden önce hizmettir. Bizler de 100. Yıl Başkanları olarak Guvernörümüz Teoman & Merve Kaynar’ın liderliğinde hizmetlerimiz ile farklılık oluşturmayı sürdüreceğiz. Dünyaya umut olmaya devam edelim” ifadelerine yer verdi.

Haber Merkezi 



  • Salı 19.8 ° / 9.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 21.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 21.6 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı