Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

FATSA'DA 23 NİSAN COŞKUSU

FATSA

FATSA'DA 23 NİSAN COŞKUSU

23 Nisan Ulusal egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları şehir stadyumuda saygı duruşu yapılması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

"23 NİSAN MİLLET EGEMENLİĞİ'NİN EN ÖNEMLİ SEMBOLÜDÜR"

Daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya açılış konuşması yaptı. Atinkaya yaptığı konuşmada, "23 Nisan 1920 ruhu bağımsızlık azim ve kararlılığınızı birlik ve beraberliğimize olan inancımızı nesillere aktaracağımız en büyük emanetimizdir. 23 Nisan Milli iradenin dışında gücün tanınmayacağının ilanıdır. Tarihimizde bir dönüm noktası olan 23 Nisan demokrasinin ifadenin millet egemenliğinin en önemli sembolü olmasının yanı sıra Milletimizin evlatlarına verdiği değerin ve güvenin de bir işaretidir. Milletimiz tıpkı bağımsızlığımız gibi çocuklarımızı da dünyadaki en kıymetli varlığı olarak görmüş bu ve çocuk Bayramı olarak onlara armağan etmiştir." dedi.

BİRBİRİNDEN GÜZEL GÖSTERİLER

Yapılan konuşmanın ardından sırasıyla Fatsa Anaokulu'ndan Öykü Ece Demirbaş'ın şiir okuması, Fatsa Anaokulu öğrencilerinden Parla müzikli gösteri, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü Jimnastik gösterisi, TOKİ İlkokulu'ndan Ece Zümra Marangoz'un şiir okuması, Hatice Bahattin Şener ilkokulu öğrencilerinden ront gösterisi, Büyükata Ortaokulu'ndan Miray Bucak'ın şarkı söylemesi, Hatice Bahattin Şener ilkokulu öğrencilerinden halk oyunları gösterisi, Şehit Zafer Özdemir ilkokulundan Ront gösterisi, Büyükata Ortaokulundan Medine Gül Kara'nın şiir okuması, Büyükata Ortaokulu öğrencilerinden halk oyunları gösterisi ve Şehit Zafer Özdeniz İlkokulu öğrencilerinden papatya ve bayrak gösterisi gerçekleşti.



  • Cuma 15.8 ° / 10.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 13.2 ° / 8.1 ° Şiddetli yağmurlu