Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

FATSA’DA OKULLAR DEZENFEKTE EDİLDİ

FATSA’DA OKULLAR DEZENFEKTE EDİLDİ

Fatsa’da 54 okulda yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında dezenfektan çalışması yapıldı.

Bu çalışmayı anaokulu dahil ilkokul ve ortaokulların tümünde kısa sürede tamamlayan görevliler, okulları dezenfekte ederek eğitime hazır hale getirdi.

Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Erdem Yuva dönem dönem profesyonel okul dezenfeksiyonu yapılması gerektiğini belirterek, “Aksi halde çocukların eğitim almak, arkadaşlık, sosyalleşme, oyun kurma gibi önemli becerileri edinmek üzere günlerinin büyük bir kısmını geçirdikleri okulları, bulaşıcı hastalıklar için elverişli bir yaşam alanına dönüşür. Okullarda dezenfeksiyon yapılması, bulaşıcı hastalıkların yayılmasını önlemek açısından büyük önem taşıyor. Böylelikle geleceğimizin teminatı çocuklarımızın sağlığını etkileyecek her türlü olumsuzluğu minimum seviyeye indiriyoruz. Diğer yandan kantin, yemekhane, okul ilkyardım odası gibi alanlarda da okul için sterilizasyon yapılmalıdır. Okullarımızda dezenfektan çalışmaları periyodik olarak devam edecektir. Tüm öğrencilerimize derslerinde başarılar diliyoruz” dedi. Haber: Soner ÖZDEMİR

 



  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false
  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı