Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

FATSA’DAN KORONAVİRÜS MÜCADELESİ

FATSA’DAN KORONAVİRÜS MÜCADELESİ

FATSA’DAN KORONAVİRÜS MÜCADELESİ

 

 

Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler,  son günlerde artış gösteren koronavirüs vaka sayısı nedeniyle dezenfekte işlemlerini arttırdı.
Belediye ekipleri yapılan müracaatları değerlendirerek pozitif vaka bulunan ikametlere giderek dezenfekte yapıyor.

 

ÇALIŞMALAR HIZ KAZANDI

Özellikle vatandaşlarımızın yoğun olduğu risk bölgelerinde arttırılan dezenfekte çalışmaları kapsamında,  kamu kurumları,  çarşılar,  cadde ve sokaklar, oyun parkları dezenfekte ve sterilizasyon çalışmaları hız kazandı.  Gündüz saatlerinde yaşanan yoğunluğu göz önünde bulundurarak çalışmalarını gece saatlerinde gerçekleştiren Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler,  ilk etapta insanların yoğun olarak kullandığı trafiğe kapalı caddeleri, cami ve Devlet Hastanesi bahçelerini deterjanlı suyla yıkayarak dezenfekte etti.

 

“KORONAVİRÜSLE MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ”

Koranavirüsle mücadele kapsamında temizlik ve dezenfekte çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden  Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Erdem Yuva,  “ Vatandaşlarımızdan ve kurumlardan gelecek talepleri değerlendiriyoruz. Belirli bir plan ve program dahilinde ihtiyaç duyulan alanlarda aktif mikrop sökücü, dezenfektan, kir ve yüzey temizleyicilerle çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.” dedi.

 



  • Cuma 17.8 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı