Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

FATSALILAR ONLİNE KONSERLERİ BEĞENDİ

FATSALILAR ONLİNE KONSERLERİ BEĞENDİ

FATSALILAR ONLİNE KONSERLERİ BEĞENDİ

Pandemi döneminde kültür ve sanat faaliyetlerini online olarak sanat severlerle buluşturmaya devam eden Fatsa Belediyesi,  sosyal medya hesaplarından yayınladığı Türk Halk Müziği konseri beğeni ile izlendi. 
Fatsa Belediyesi tarafından gerçekleştirilen online konserlerin dördüncü bölümünde Belediye Konservatuar Müdürü Avni Kaysal konuk olarak söz ve müziği kendisine ait olan türküleri seslendirdi.
Dördüncü online konsere ‘Omuzumda Sevda Yükü’ adlı türküyü söyleyerek başlayan solist Kandemir Kaytaz daha sonra, Sazım, Gene Ben Yandım, Yürü Bre Yalan Dünya, Şu Karşıki Dağda Kar Var Duman Yok, Kulada Sevdiğim Kula türkülerini seslendirdi.
Belediye Konservatuar Müdürü Avni Kaysal ise ‘Yele Verdim Resimleri’ ‘Yan Yaralı Yüreğim Yan’ ‘Vicdansız’ ‘Bir Yürüdük Bir Zamanlar’ türkülerini söyledi.
Fatsa Belediyesi Gösteri Sanatları Atölyesi İlker Taze ise solist Kandemir Kaytaz’ın ‘Sazım’ türküsüne yine ‘Sazım’ şiiriyle eşlik etti.
 

Daha önce Türk Halk Müziği, Yılbaşına özel programı, Türk Pop Müziği ile online olarak müzikseverlere keyifli dakikalar yaşattıklarını belirten Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar,  “Konservatuar ekibimiz şimdi de Kandemir Kaytaz ve Avni Kaysal ile sahne aldılar. Kültür-sanat etkinliklerini online olarak sanatseverlere ulaştırmaya devam edeceğiz. Pandemi döneminde halkımızın moral ve motivasyonunu arttıran konser etkinliklerimizi dijital platformlar üzerinde sanatseverlerimizle buluşturmayı sürdürüyoruz. Halkımızın memnuniyeti devam ettikçe bu tür etkinliklerimize yer vermeye devam edeceğiz” dedi. Haber: Soner ÖZDEMİR



  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.6 ° / 11.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu