Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

FİNALE KATILMAYA HAK KAZANDILAR!

FİNALE KATILMAYA HAK KAZANDILAR!

FİNALE KATILMAYA HAK KAZANDILAR!

Cumhuriyet Ortaokulu TÜBİTAK Proje Ekibi, Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek’i ziyaret etti.

Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Mustafa Emre Şahin, TÜBİTAK proje ekibi danışman öğretmeni Özge Tathan ve proje çalışmalarında yer alan öğrenciler Sümeyye Şenyurt, Berna Şenyurt ve Yasin Karasay ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek'i makamında ziyaret etti.

Okul, 'Sanatın Boncuklarını Matematikle Birleştirip Tasarlıyoruz' projesi ile TÜBİTAK 2204-B ortaokul öğrencileri arası araştırma projeleri yarışmasında Samsun bölge finaline katılmaya hak kazandılar. Ziyarette proje ekibinde yer alan danışman öğretmen ve öğrenciler projeleri ile ilgili Müdüre sunum yaptı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekyürek: "Güzel çalışmaların başarıya ulaşması kaçınılmazdır. Sizler de güzel bir proje çalışması ile başarılı bir sonuç elde ettiniz. Proje ekibinde yer alan öğrencilerimizi, danışman öğretmenimizi ve onlara desteğini esirgemeyen okul yöneticilerimizi tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi.

Ziyarete gelen öğrencilere Müdür Bekyürek tarafından kitap hediye edildi. Ziyaret hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

Haber: Mert Tolga COŞGUN

 



  • Çarşamba 25.6 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false
  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı