Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

FUTBOLCULAR BİREYSEL ANTRENMANDA

FUTBOLCULAR BİREYSEL ANTRENMANDA

 

Ordu 1.Amatör Lig’de bu sezon şampiyonluk mücadelesi veren Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü’de futbolcular bireysel olarak antrenmanlarını sürdürüyor.

Covid-19 virüsü nedeniyle birçok ülke gibi Türkiye’de de ligler ertelenirken, Ordu 1.Amatör Lig’de Play-Off Çeyrek Finali maçları da oynanmamıştı. 2019-2020 sezonunda lig maçlarının bitmesinin ardından Ekstra Play-Off maçları oynanırken, Play-Off Çeyrek Final maçları ise şimdilik beklemede.

Şampiyonluğun en büyük favorilerinden birisi olan Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü’nde ise futbolcular ise bireysel antrenmanlarına devam ediyor. Sokağa çıkma yasağının olmadığı günlerde ayak tenisi ile antrenman yapan Mor-Beyazlı ekibin futbolcuları, evde de bireysel olarak çalışıyor.

Bu sezon mücadele ettiği 1.Amatör Lig B Grubu’nda 15 karşılaşmaya çıkan ve 14 maçı kazanarak liderliği garantileyen Mor-Beyazlı ekip, Play-Off’larda başarılı olarak adını Bölgesel Amatör Lig’e yazdırmak istiyor. Şükrü Bekiroğlu’nun öğrencileri bu sezon ligde 66 gol atarken bu alanda Ulubey Belediyespor’un ardından gelen ikinci takım oldu. Mor-Beyazlı takım bu sezon 15 maçta kalesinde sadece 4 gol gördü.

Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü, Play-Off Çeyrek Final maçında ise Çamaşspor ile eşleşmişti. 



  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false
  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı