Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

GALİBİYETE HASRET KALDI!

GALİBİYETE HASRET KALDI!

GALİBİYETE HASRET KALDI!

 

Misli.com 3.Lig’de son 3 haftadır galibiyete hasret olan 52 Orduspor Futbol Kulübü, sahasında konuk ettiği Bursa Yıldırımspor karşısında uzatma anlarında yediği golün ardından galibiyet hasretini bir hafta daha uzattı.

2020-2021 sezonunda mücadele ettiği Misli.com 3.Lig 4.Grup’ta zirve hesapları yapan 52 Orduspor Futbol Kulübü’nün, hesapları oldukça karmaşıklaşıyor. 3.Lig’de ard arda dördüncü sezonunu geçiren ve ilk iki sezonunda da şampiyonluk için kadro kurmasına rağmen başarılı olamayan Mor-Beyaz-Yeşilli ekip, bu sezonda da arka arkaya puan kayıpları yaşıyor.

Teknik Direktör Ali Rıza Sinan Bayraktar’ın öğrencileri, ligin 9.hafta maçında kendi sahasında Bursa Yıldırımspor ile karşı karşıya geldi. Play-Off mücadelesi veren rakibi karşısında ilk yarı üstünlük kuramayan 52 Orduspor Futbol Kulübü, aradığı golü 75.dakikada Sebahattin Usta ile buldu. Heyecanın tavan yaptığı uzatma anlarında Emre Bayrak gördüğü ikinci sarı kart ile Ordu temsilcisini 10 kişi bırakırken, konuk ekip bu avantajı 90+4’te bulduğu beraberlik golü ile iyi kullanarak puanı kaptı.

Karşılaşmanın ardından 52 Orduspor Futbol Kulübü puanını 14 yaptı ve maç fazlasıyla 3.sıradaki yerini korudu. Bursa Yıldırımspor ise 13 puanla 6.sırada yer aldı. SPOR52

Stadyum: Ordu 19 Eylül

Hakemler: Demokrat Özgür Güneş, Osman Faruk, Yusuf Susuz

52 Orduspor Futbol Kulübü: Berat Çelebi, Hakan Doğru, Yusuf Avcılar, Burçin Yüksel, Eşref Korkmazoğlu, Emre Bayrak, Gürkan Arslan (Dk.85 Emre Adiloğlu), Halil İbrahim Pekşen (Dk.65 Efe Kağan Kayahan), Sebahattin Usta, Gökhan Özer (Dk.71 Volkan Akyıldız), Şükrü Kaan Kılıçarslan (Dk.84 Gökhan Aydaş)

Bursa Yıldırımspor: Özal Keklik, Kerem Az, Ramazan Erarslan, Mahmut Güleç, Muhammet Öz, Tuğkan Kamışoğlu, Osman Demir, Alpay Aydemir (Dk.69 Burak Aydın), Ercan Karaca (Dk.57 Hüseyin Atalay), Doğacan Diker (Dk.57 Fehmi Furkan Güneş), Hüseyin Çelik

Goller: Dk.75 Sebahattin Usta (52 Orduspor Futbol Kulübü), Dk.90+4 Burak Aydın (Bursa Yıldırımspor)

Sarı Kartlar: Sebahattin Usta, Emre Bayrak (52 Orduspor Futbol Kulübü), Ercan Karaca, Alpay Aydemir (Bursa Yıldırımspor)

Kırmızı Kart: 90+1 Emre Bayrak (52 Orduspor Futbol Kulübü)



  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false
  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı