Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

GALİBİYETLE BAŞLAMAK İSTİYOR

GALİBİYETLE BAŞLAMAK İSTİYOR

Türkiye Voleybol Erkekler 1.Ligi’nde mücadele eden Akkuş Belediyespor, ikinci devrenin ilk haftasında 24 Ocak Pazar günü deplasmanda oynayacağı Ünsal Group Şiran Akademi maçı için hazırlıklarını sürdürüyor.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 1. Lig B Grubunda mücadele eden Akkuş Belediyespor, 24 Ocak Pazar günü deplasmanda oynayacağı Ünsal Group Şiran Akademi maçı ile ikinci yarının ilk maçına çıkacak. Ligde ilk yarıyı 22 puanla 4’üncü sırada tamamladıktan sonra devre arası hazırlık dönemini gayet verimli geçiren Akkuş Belediyespor, tam kadro olarak Antrenör Mehmet Aydın yönetiminde hazırlıklarını sürdürüyor.

Lige verilen arada verimli bir hazırlık süreci geçirdiklerini belirten Antrenör Mehmet Aydın, “İkinci yarının ilk karşılaşmasını deplasmanda Ünsal Grup Şiran Akademi ile yapacağız. İkinci yarının ilk maçından galibiyetle ayrılarak ikinci yarıya iyi başlangıç yapmak istiyoruz. Akkuş Belediyespor olarak her maça galibiyet parolasıyla çıkacağız ve peş peşe galibiyetler alarak ligin üst sıralarındaki yerimizi korumayı planlıyoruz. Takım olarak önce Play-Off’lara kalmak ardından da Efeler Ligine yükselebilmek için elimizden her şeyi yapacağız. Bunun için inancımız ve gücümüz var” dedi. Haber Merkezi



  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false
  • Pazar 17.9 ° / 9 ° false