Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

GALİBİYETLE TANIŞAMADI!

GALİBİYETLE TANIŞAMADI!

GALİBİYETLE TANIŞAMADI!

TFF 3.Lig ekiplerinden Fatsa Belediyespor, yeni sezonda oynadığı dördüncü maçında Arnavutköy Belediyesi GSK karşısında 2-0 kaybederken bu sezon galibiyetle tanışamadı.

İki sezondur ligin oldukça altında bütçe ile 3.Lig’de var olma mücadelesi veren Fatsa Belediyespor, geçen sezon beklentilerin oldukça üstünde bir performans ortaya koymuştu. Ligden düşme potasının uzağında bir performans sergilediği geçen sezonun ardından yeni sezonda ise işler yolunda gitmiyor.

3.Lig’de şu ana kadar oynadığı 3 maçta 2 beraberlik alan ve yeni sezonda ilk kez Fatsa İlçe Stadyumu’nda maça çıkan Fatsa Belediyespor, Arnavutköy Belediyesi GSK ile karşılaştı. Teknik Direktör Niyazi Hüseyinoğlu’nun geçen haftada olduğu gibi yine sürpriz bir kadroyu sahaya sürdüğü karşılaşmanın 90 dakikasının ardından ise Sarı-Lacivertli ekip sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.

Geçen sezon ilk 4 haftada 3 galibiyet ve 1 mağlubiyet alan Fatsa Belediyespor, bu sezon ise 4 haftada 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak henüz maç kazanamadı.

Stadyum: Fatsa İlçe Stadyumu

Hakemler: Murat Kasap, Ali Öztürk, Miraç Kölemen

Fatsa Belediyespor: Ömürcan Çavuşoğlu, Tahir Kurtuluş (Dk.90 Erşan Yaşa), Enver Yıldız, Emrah Günaydın, Ekrem Çalışanlar, Muhammed Burak Çelik (Dk.81 Onur Hafızoğlu), Ramazan Üzer (Dk.81 Oğuzhan Birben), Mehmet Seçme, Mustafa Değirmenci, Ahmet Baykal, Ozan Can Dursun

Arnavutköy Belediyesi GSK: Kıvanç Küçükkarış, Okan Duran (Dk.64 Ömer Yılmaz), Sergen Yakupçebioğlu (Dk.81 Hüseyin Çelik), Mert Caymaz, Tolga Şahin (Dk.64 Halil Çelik), Fuat Yaman (Dk.81 Sirac Susancak), Osman Bayrak, Samet Günhan, Mithat Yaşar (Dk.80 Mert Çölgeçen), Mustafa Acun, Kerem Kılıç

Goller: Dk.67 Mustafa Acun, Dk.76 Sergen Yakupçebioğlu (Arnavutköy Belediyesi GSK)

Sarı Kartlar: Enver Yıldız, Muhammed Burak Çelik, Ekrem Çalışanlar (Fatsa Belediyespor), Mustafa Acun, Samet Günhan, Hüseyin Çelik (Arnavutköy Belediyesi GSK)

SPOR 52



  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false
  • Pazar 17.9 ° / 9 ° false