Bugün, 4 Temmuz 2025 Cuma

GANYAN BAYİLERİ DE KAPANDI

GANYAN BAYİLERİ DE KAPANDI

 

 

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Ganyan Bayileri de kapatıldı.

 

Tüm Dünya’yı etkisi altına alan ve ülkemizde de insan hayatı açısından son derece tehlikeli olan yeni tip Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında, ganyan bayileri de kapatıldı.

 

Ganyan bayilerinin kapatılmasına ilişkin açıklamada bulunan Vali Seddar Yavuz, “Ülkemizdeki at yarışlarının durdurulması vesilesiyle ganyan bayilerinin kapatılmasına karar verilmiştir.   Vatandaşlarımızın bu mekanlarda toplanarak, koronavirüs salgının yayılmasına sebep olabilecekleri değerlendirildiğinden kapatılma kararı alınmıştır” dedi.

 

Ganyan bayilerinin kapatılmasına ilişkin İl Hıfzıssıhha Meclisi Kararı da alınmış olup, bilahare kamuoyuna duyurusu yapılacaktır.  

 

Kornonavirüs’le mücadele kapsamında alınan kararlara vatandaşların hassasiyetle riayet etmesini isteyen Vali Seddar Yavuz, kapatılma kararının ganyan bayii olarak tabir edilen mekanlara tebliğ edildiğini sözlerine ekledi. Haber: Dilek TİRYAKİ

 



  • Cuma 21.7 ° / 13.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 23.7 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.5 ° / 15.1 ° Güneşli