Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

GELENEK BOZULMUYOR!

GELENEK BOZULMUYOR!

GELENEK BOZULMUYOR!

Fatsa Belediyesi tarafından koronavirüs tedbirleri kapsamında evlerinde olan vatandaşlar için hazırlanan sosyal medyada Ramazan etkinlikleri, Fatsalıların yoğun ilgisiyle devam ediyor.

11 ayın sultanı Ramazan için Fatsalılara eğlenceli Ramazan programları hazırlayan Fatsa Belediyesi, Ramazan geleneklerini yaşatmak için sosyal medyada vatandaşların evlerine konuk oluyor. Koronavirüs tedbirleri kapsamında Fatsa Belediyesi, hazırladığı Ramazan’a özel programlarla Fatsalılara eğlenceli günler yaşatıyor.

SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERE İLGİ OLDUKÇA YOĞUN

Koronavirüs tedbirleri kapsamında evde kalan Fatsalıların Ramazan coşkusunu evlerinde yaşatan Fatsa Belediyesi, 7’den 70’e herkes için Ramazan’ın ruhuna uygun programlar düzenliyor. Fatsa Belediyesi, geleneksel Ramazan eğlencelerinden olan orta oyunu, meddah ve Hacivat ile Karagöz gösterilerinin yanı sıra, bilim deneyleri ve komedi skeç şov ile Fatsalılara dolu dolu bir Ramazan yaşatıyor. Etkinlikler sosyal medyadan canlı yayınlanırken binlerce Fatsalı da etkinlikleri izleyerek programlara yoğun ilgi gösteriyor, beğeni ve yorumlarıyla Fatsa Belediyesi’ne teşekkür ediyor.

“7’DEN 70’E HER YAŞTAN İNSANA HİTAP EDEN ETKİNLİKLER”

Ramazan ayının ruhuna uygun birbirinden farklı programla imza attıklarını söyleyen Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar,  “Kalabalık sofralar etrafında buluşup bereketi paylaşacağımız, yeniden kucaklaşıp sarılacağımız Ramazanlarda buluşuncaya kadar dijital ortamda etkinliklerimize devam edeceğiz. 7’den 70’e tüm vatandaşlarımıza hitap eden bir etkinlik programlarımızı sürdürüyoruz. Sağlığımız için evlerimizde alınan tedbirlere uyarak bir Ramazan idrak edelim. Temizlik, maske ve mesafe vazgeçilmezimiz olsun “dedi.

Haber: Mert Tolga COŞGUN



  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false
  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı