Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

“GENÇLERİMİZİ ÖNEMSİYORUZ”

“GENÇLERİMİZİ ÖNEMSİYORUZ”

“GENÇLERİMİZİ ÖNEMSİYORUZ”

İYİ Parti Altınordu Medya ve Propaganda Sorumlusu Nurgül Temel, “İyi Parti olarak hem kadınları hem de gençlerimizi önemsiyoruz ve onların her alanda istihdam yaratmak için çalışıyor ve çabalıyoruz.” dedi.

Gençlerin geleceğin teminatı olduğunu dile getiren İYİ Parti Altınordu Medya ve Propaganda Sorumlusu Nurgül Temel, “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz bu zor süreçte ailelerinin ekonomik zor durumlarından dolayı kendilerini çaresiz hissetmektedirler. Ailelerine ekonomik olarak yardımcı olamayışları iş bulamayışları var olan işlerinden de çıkışları gençlerimizi içinden çıkılmaz ağır bir psikolojik endişe içerisine bırakmıştır.” dedi.

 

GENÇLERİN GÜVENLERİ ARTTIRILMALI

Gençler için neler yapıldığının sorulmasını isteyen Nurgül Temel, “İYİ Parti olarak hem kadınları hem de gençlerimizi önemsiyoruz ve onların her alanda istihdam yaratmak için çalışıyor ve çabalıyoruz. Gençlerimize Eğitimse eğitim, tecrübe ise tecrübe, destek ise destek verilmesi gerekir. Gençlerimizi spora, sanata, Sosyal aktivitelere yönlendirip onları kötü alışkanlıklarından kurtararak tekrar kendilerine olan güvenlerini artırmalıyız. Gençler kendilerini gösterecek, kanıtlayacak varlığını belirten yerlere odaklanmalıdır.” dedi.

 

GENÇLERE DESTEK VERİLMELİ

Gençlerin desteklenmesi gerektiğinin altını çizen Nurgül Temel, “Gençlerimizin önünü menfaatler uğruna kesmek ya da onlardan çıkarlarımız için faydalanmak değil, sosyal yaşama hazır hale getirip güvenlerini cesaretlerini hedeflerini projelerini desteklemeliyiz. Gençlerimizi keşfetmemiz, hangi alanlarda çalışabilirliğini, milletine nasıl yararı olacağına, ailesine nasıl katkı sağlayacağını en önemlisi kendisinin var olduğunu desteklemeliyiz. Türkiye gerçekten her alanda doğru kaynaklar kullanıldığında her kesimin faydalanıp rahat bir yaşam sürdürebileceği bir yerdir bunu sunmamız ve olanakları sağlamamızla mümkün olacaktır.” Diyerek sözlerini noktaladı. Haber: Dilek TİRYAKİ



  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false
  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı