Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

GENÇLİK VE ÜLKE MESELELERİ KONUŞULDU

GENÇLİK VE ÜLKE MESELELERİ KONUŞULDU

GENÇLİK VE ÜLKE MESELELERİ KONUŞULDU

İYİ Parti Ordu İl Gençlik Kolları, İYİ Gençlik Ordu Diyolog toplantısında buluştu.

Toplantıya İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk, İl Başkan Yardımcıları, Gençlik Kolları Ordu İl Başkanı Taha Baran Bilgi, Gençlik Kolları İlçe Yöneticileri ve üyeleri katıldı.

Ordu İl Başkanı Şentürk; “Bu gün; gözbebeğimiz, geleceğimiz vatanperver İYİ gençlerimizle Gençlik Kolları İl Başkanlığı Merkezimizde bir araya geldik. Her birine ülke duyarlılığı ve sevdası adına göstermiş oldukları özenden çokça memnun oldum. Ülke geleceğini inşa etme gayretleri bizleri ziyadesi ile mutlu etti. Gençlik ve ülke meselelerini konuştuk, dertleştik. Güzel bir gündü. Emeği geçenleri tebrik eder, muhabbetlerimi sunarım” dedi.

Gençlik Kolları İl Başkanı Bilgi; “Gençlik Kollarımızın kıymetli üyeleri ve yöneticileri ile bir araya geldik. Ordu’muzun dört bir köşesinden genç arkadaşlarımız bizimleydi. Memleketimizi, problemlerimizi, çözümlerini, geleceği ve umutlarımızı konuştuk. Bizler İYİ Gençlik olarak yayınlardan umutluyuz, bizi İYİ yarınlar bekliyor. Mutlu ve huzurlu yarınların olduğu bir Türkiye için mücadele edeceğiz. Toplantımıza katılım sağlayan İl Başkanımız Sayın Ekrem Şentürk’e, İl Başkan Yardımcılarımıza ve Gençlik Kolları mensuplarımıza sonsuz teşekkür ederim” diye konuştu.

Haber: Mert Tolga COŞGUN

 

 

 

 

 



  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli