Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

GENEL BAŞKAN İNCE, “YEPYENİ BİR YOL”

GENEL BAŞKAN İNCE, “YEPYENİ BİR YOL”

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, partisinin Ordu İl Başkanlığı açılışı için Ordu’ya geldi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, parti olarak, geçmişte AK Parti'ye, CHP'ye, MHP'ye, İYİ Parti'ye oy vermiş herkese gönüllerini açtıklarını söyledi.

Çeşitli programlara katılmak üzere kente gelen İnce, ilk olarak Ünye ilçesinde sanayi esnafını ziyaret etti, sorun ve taleplerini dinledi.

Partisinin Fatsa İlçe Başkanlığı binasının açılışının ardından esnafla görüşen İnce, gençlerle de öz çekim yaptı.

İnce, partisinin Altınordu ilçe merkezinde bulunan İl Başkanlığının açılışında yaptığı konuşmada, Türkiye'yi karış karış gezdiklerini belirtti.

İnce, “Kutuplaştırmayalım memleketimizi. Herkesi kucaklayalım. Biz Memleket Partisi olarak, geçmişte AK Parti'ye, CHP'ye, MHP'ye, İYİ Parti'ye oy vermiş hiç fark etmez, herkese gönlümüzü açıyoruz. Bu memlekete bir seçenek üretiyoruz. Yepyeni bir yol" dedi.

Konuşmanın ardından İnce, İl Başkanı Mahir Akdere ve gençlerle parti binasının açılışını gerçekleştirdi.

Muharrem İnce, esnaf ziyareti sırasında gitar çalarak şarkı söyleyen gençlere eşlik etti.

Yeni Mahalle'deki bir çay ocağında gazetecilere açıklama yapan İnce, Ordu'da birinci parti olmak için var güçleriyle çalışacaklarını söyledi.

İnce, Türkiye'de üreticinin zor durumda olduğunu ileri sürerek, şu değerlendirmede bulundu:

"Geçen sene gübre fiyatlarına bakın, bu seneki gübre fiyatlarına bakın. Az önce fındık üreticisi arkadaşlarla sohbet ettik, 'Bu sene gübre atmayacağım' dedi. Sanki öyle bir söyledi ki tercihi o yöndeymiş gibi. Hayır, 'atamayacağım, alamıyorum' dedi. Durum ortada. Bir ürün düşünün ki dünyada yüzde 65'ini siz üreteceksiniz ama fiyatını siz belirlemeyeceksiniz. Böyle bir şey olamaz."

İnce, bir kahvehanede vatandaşlarla bir süre de okey oynadı. AA



  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false
  • Pazar 17.9 ° / 9 ° false