Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

GİYİM MALZEMESİ SATIN ALINACAK

GİYİM MALZEMESİ SATIN ALINACAK

Aile Çalışma Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Bakan Yardımcılıkları, Çorum Aile Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Özel Bakım Merkezlerinde kalan engelliler için giyim malzemesi al

Aile Çalışma Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Bakan Yardımcılıkları, Çorum Aile Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Özel Bakım Merkezlerinde kalan engelliler için giyim malzemesi alımı ihaleye çıkıyor.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre; Aile Çalışma Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Bakan Yardımcılıkları, 10 kalem giyim malzemesi alınacak. 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19’uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.

İhale; 27.07.2021 tarihinde saat 10:00’da, Çorum Gazi Caddesi Valilik Ek Binası Kat:8 Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünde yapılacak olup, sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 15 (onbeş) takvim günü içinde mesai saatleri dahilinde (09:00-15:00) muayene ve kontrol teşkilatının gözetiminde İdare tarafından belirtilecek özel bakım ve rehabilitasyon merkezlerinin adresinde teslim alınacak. Muayene ve kabul işlemlerine yönelik düzenlemede, mal alımlarına ilişkin muayene ve kabul işlemlerini düzenleyen yönetmelik hükümleri esas alınacak.

Detaylı bilgi için tıklayınız.



  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false
  • Pazar 17.9 ° / 9 ° false