Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

GÖRÜŞMÜYORUZ!

GÖRÜŞMÜYORUZ!

 

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt; “Bu saatten sonra Hilmi Güler’le görüşmüyoruz. 2023'e kadar Hilmi Güler’le hiçbir şekilde görüşmüyoruz, kendini düzeltmediği müddetçe. Hilmi Güler bu şehrin insanını ayrıştırdığı sürece, görüşmeyi kesiyoruz. Bu saatten sonra rahatlık dönemi bitti, her gördüğümüz yanlışı vatandaşlarımızla paylaşacağız”

 

 

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Ordu'da yayın yapan Altaş TV’de Gündem Özel programında Gökhan Gül'ün konuğu oldu.

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nde yaşananların perde arkasını açıklayarak, yapılan yanlışları deşifre etti. Cumhur ittifakı olarak oy istediklerini, ancak yapılan yanlışları da dile getireceklerini ifade etti.

 

 

“YAPILAN YANLIŞLARIN KARŞISINDAYIZ”

Cumhur ittifakının gereği olarak Hilmi Güler’i desteklediklerini ancak yapılan yanlışların karşısında olacaklarını belirten Milletvekili Enginyurt, “31 Mart seçimlerinde Sayın Hilmi Güler 5 yerde miting yaptıysan, biz 18 yerde miting yaptık. Oysa Hilmi Güler Beyefendinin Ordu için bir şans olduğunu söyledik, Cumhur ittifakı'nın gereğini yerine getirdik. Altınordu ilçesi başta olmak üzere burada hiç mütevazi davranmıyorum. En az 10 ilçede AK Parti'nin seçimi kazanmasında 1. derecede belirleyici olduk” dedi.

 

 

“HER YERDE HAKARET EDİYOR”

Başkan Güler’in Milletvekili Adıgüzel ile görüşmesini de eleştiren Milletvekili Enginyurt, “Milletvekili Mustafa Adıgüzel, bir gün önce Altınordu Belediye Başkanına mecliste hakaret ediyor, şehrin Valisine hakaret ediyor, şehrin Kaymakamına hakaret ediyor. Mustafa Adıgüzel her yerde Hilmi Güler’e hakaret eder. En son Yason Burnu’nda hakaret ediyor ama bu Hilmi Güler, Mustafa Adıgüzel’i el üstünde tutuyor, fotoğraf çektiriyor paylaşım yapıyor. Mustafa Adıgüzel ile Ordu ile ilgili hayallerimizi, projelerimizi görüştük. Bu ülkenin Cumhurbaşkanına hakaret ediyor Adıgüzel. AK Partililer şunu bilsinler, belediye başkanları, vekiller şunu bilsinler. Recep Tayyip Erdoğan olmasaydı, bunlar köyüne muhtar olamaz” dedi.

 

 

“İŞKUR’DAN BİLE İŞE ALMADILAR”

Belediye'yi Türkiye’ye rezil eden kişiyi işe aldığını, ancak kendi partisinin çocuklarını işe almadığını vurgulayan Milletvekili Enginyurt, “Bir insan kendi partisine ihanet eden, küfür edeni işe alır da, AK Partili çocuğu işe almaz mı? Köpek barınağı ile ilgili bir haberi bir yıl önce Üniversiteden bir kız yaptı. Bu komünist kız Belediye'yi Türkiye'ye rezil etti. Hilmi Güler, kıza ne yaptı? Belediye'de işe aldı. Bizim AK Parti'nin bayrağını asan, AK Parti için canını veren çocuklara ne yaptılar. İŞKUR’dan bile işe almadılar” dedi.

 

 

ORDU’NUN ÇOCUKLARINA FIRSAT VERİN!

Başkan olduklarında makamları CHP’lilere teslim ettiklerini belirten Milletvekili Enginyurt, “Belediye başkanları oldular, makamları Cumhuriyet Halk Partililere teslim ettiler. Giresun'dan Şişman, İstanbul'dan zayıf, Kocaeli’nden bilmem ne adam getirdiler. Adamlar da orada oturup, milleti tehdit ediyorlar. Ordu’nun çocuklarını, Ordu'nun iş adamlarını tehdit ediyorlar. Bilmiyorum zannediyorlar. Ben inanıyorum ki şu an AK Parti İl Başkanı da dahil benim bu söylediklerimin altına imza atar, ama İl Başkanı olduğu için atamaz, söyleyemez. Bana çıksın, bir AK Parti'nin çocuğu işe girdi desin.” diyerek Ordu’lulara da fırsat verilmesini istedi.

 

 

“ARTIK RAHATLIK DÖNEMİ BİTTİ”

Artık yapılan yanlışları gündeme taşıyacaklarını da ifade eden Milletvekili Enginyurt, “Şişman, Zayıf ne varsa yerleştirdi Ordu Büyükşehir Belediyesi'ne, teslim etti birilerine. Tabii ki benim il başkanına tepki gösterecek. Efendim Cumhur ittifakı zarar görür mü? Cumhur ittifakı Belediye'de destek verirken var da, oy verirken var da, bir tane Belediye Meclis üyesini komisyona almadı. Sorarsan diyor ki, 'efendim benim almama sebebim vardır'. Özel ben anlatacağım. Bizim meclis üyemizin bir ayıp kusuru mu var, ama Hilmi Güler ve arkadaşları şunu bilsinler; bu saatten sonra Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Büyükşehir Belediyesi’nde yapılan Ordu'nun 18 ilçe Belediyesinde yapılan yanlışları gündeme taşıyacak, ülke gündemine getirecektir. Herkes bunu böyle bilsin, artık rahatlık dönemi bitti. Bir yıl sesimizi çıkarmadık, bir yıl bekledik” dedi.

 

 

“AK PARTİ’LİSİN DİYE SEÇTİK”

Cumhur ittifakının üyesi oldukları için seçtiklerini belirten Milletvekili Enginyurt, “Telefonuna bakmassın MHP’lilerin. Randevu verirler kabul etmessin. Sivil toplum örgütleri randevu alamaz ama Ordu'da üç beş tane solcu, belediyenin kapısından sorgusuz sualsiz içeri girer. CHP’lileri bu kadar seviyordun da niye AK Parti'nin aday oldun canım CHP'nin adayı olsaydın. Biz seni AK Parti’lisin diye seçtik. Biz seni Cumhurbaşkanı bize emanet etti diye seçtik. Biz Cumhur ittifakı'nın üyesi diye seçtik. Seni CHP’ye hizmet etmeye seçmedik ki.” Diyerek Başkan Güler’e sitem etti.

 

 

NEYİ BEKLİYORSUNUZ?

Başkan Güler’in çoğu ilçenin sorunlarını çözemediğini de ifade eden Milletvekili Enginyurt, “Gülyalı Belediyesi şurada. 5 defa gidiyorsun, 'Gülyalı’yı ayağa kaldıracağım' diyorsun. Akkuş'a kaç defa gittin? Mesudiye’ye ne kadar gittin? Korgan, Kumru’ya gidip ne yaptın? Oralar Belediye değil mi? Çamaş, Çaybaşı’na ne yaptın? Çaybaşı’nda bir çöp meselesini çözemedin, hala gece yarısı gizli gizli çöp döküyorsun. Dökmeyeceğim diye söz verdin, gizli gizli çöp hala İlküvez'e dökülüyor. Halkı da, Jandarma Devletin Güvenlik Kuvvetleri kontrolünde içeri almıyorsun, hakkını savunmasına müsaade etmiyorsun. İlküvez çöpü hak ediyor mu? Burası çöplük değil. Burası Geri Dönüşüm tesisi dediniz, buraya arıtma yapacağız dediniz ya. Burası enerji üretecek dediniz ya. Neyi bekliyorsunuz?” dedi.

 

 

SAHTE TWİTTER HESAPLARI VAR

Başkan Güler’i bir tek fotoğraflarda gördüğünü de açıklayan Milletvekili Cemal Enginyurt sitem ederek, “Bu saatten sonra da görmek de istemiyorum. Yanındakilere de söylüyorum, buradan bizi iyi dinlesinler. Ordu gerçekleri hesabı kimin olduğunu, Twitter'dan kimlerin ne yazdığını, sahte hesap olduğunu hepsini ortaya çıkardığımızı biliyorsunuz. Bundan sonra yazacağınız her alçakça iftiranın karşılığında eğer biz o gün basın toplantısı düzenleyip sizi dünya aleme rezil etmezsek namerdim.” diyerek sahte twitter hesaplarından saldırıldığını da vurguladı.

 

 

“BU SAATTEN SONRA GÖRÜŞMÜYORUZ”

Kimseden himmet beklemedikleri, sadece üç beş fakir çocuğuna ekmek kapısı açılmasını istediklerini de sözlerine ekleyen Milletvekili Enginyurt, “Biz bundan önceki Belediye başkanından bir kuruş himmet beklemedik, bir kişiyi işe al demedik ki siz alsanız ne olur almasanız ne olur??Sizden ihale, iş istemeyiz. Ordu güzel olsun, diyoruz. Üç beş fakir çocuğuna da ekmek kapısı açın diyoruz. Dediğimiz çocuklarda AK Parti’ye çalışan çocuklar. Belediye Meclis üyesinin çocuğu adamın 14 binası var, işe giriyor. Filan ilçedeki zenginin çocuğu hiç problem yok, işe giriyor. AK Parti ilçede bayrak asan, AK Parti için minibüste yatıp kalkanlar, hala açlığa, sefalete, sürünmeye devam ediyor. Biz bunu hatırlatınca Cumhur ittifakına zarar vermiş olacağız. Benim il Başkanım bunu söyleyince Cumhur ittifakına zarar mı vermiş olacak.  Bu saatten sonra Hilmi Güler’le görüşmüyoruz da. Bütün görüşmeyi kestik seçimler gelene kadar. 2023'e kadar Hilmi Güler’le hiçbir şekilde görüşmüyoruz kendini düzeltmediği müddetçe. Hilmi Güler, Cumhur ittifakına sahip çıkmadığı sürece, Hilmi Güler Cumhur İttifakı'nın 18 Belediye Başkanına sahip çıkmadığı sürece, Hilmi Güler yanında çalışanlara dikkat etmediği sürece, Hilmi Güler bu şehrin insanını ayrıştırdığı sürece, Hilmi Güler ile görüşmeyi kesiyoruz.” diyerek seçimlere kadar görüşmeyeceklerini ifade etti.

 

 

Ordu’nun insanlarına sahip çıkılmasını isteyen Milletvekili Enginyurt, “Bu şehrin insanıdır, şehre hizmet etmek istiyor. Bu şehrin insanlarına sahip çıkın. Çıkamıyorsunuz, şehrin çocuklarını dağıttınız, yediniz bitirdiniz. Biz bunu söyleyeceğiz. Hilmi Güler, bu saatten sonra seninle adamlarınla hiçbir şekilde muhatap olmuyoruz, görüşmüyoruz. Siz de zaten bizimle muhatap olmuyorsunuz. Görüşmüyorsuz, doğru yapıyorsunuz ama bilin ki bundan sonra sizinle hiçbir şekilde görüşme talebimiz yok. Sizinle hiçbir şekilde yol almıyoruz. Hiçbir şekilde yoldaşlık yapmıyoruz. Güzel bir söz var Demirel'i, seçim zamanı ile senet zamanı tez gelir diyor” diyerek seçim zamanının tez geleceğine işaret etti. Haber: Soner ÖZDEMİR

 



  • Cuma 17.8 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı