Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

“GÖSTERDİĞİ HEDEFE EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ”

“GÖSTERDİĞİ HEDEFE EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ”

“GÖSTERDİĞİ HEDEFE EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ”

 

 

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk, 10 Kasım 1938'de sonsuzluğa uğurladığımız Mustafa Kemal Atatürk'ü "Bir 10 Kasım'da daha Başkomutan Atatürk'ü hüzünle anarken, açtığı yolda, gösterdiği hedefe emin adımlarla ilerliyoruz" sözleriyle andı.

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk, Kurtuluş Mücadelesinin başkomutanı, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 82. yıldönümünde yayınladığı mesajla andı.

Atatürk'ün bütün ömrünü Türk Milleti'nin varlığına adadığını dile getiren Başkan Şentürk, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 'Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir' diyerek kurduğu cumhuriyeti gelecek nesillere armağan etti. Bugün bizim en büyük vazifemiz Türkiye Cumhuriyeti'ne, Atatürk'ün ideallerine sahip çıkmak ve bu idealleri gelecek nesillere taşımaktır.

Bir 10 Kasım'da daha Başkomutan Atatürk'ü hüzünle anarken, açtığı yolda gösterdiği hedefe emin adımlarla ilerliyoruz. Türk milleti güven ve mutluluğun kefili olan Atatürk devrimleri ile uygarlık yolunda, tereddütsüz yürümeye devam edecektir. Bu duygularla Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, vefatının 82. yılında bir kez daha rahmet, dua ve minnetle anıyor, mücadelesi önünde saygıyla eğiliyorum" dedi. Haber Merkezi



  • Cuma 17.8 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı