Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

“GÜÇLÜ HİSSETMESİNİ SAĞLAYACAĞIZ”

“GÜÇLÜ HİSSETMESİNİ SAĞLAYACAĞIZ”

 

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" dolayısıyla yayınladığı mesajında Akkuş'un kısa bir zaman içerisinde dezavantajlı gruplar için daha yaşanabilir bir yer haline geleceğine vurgu yaptı.

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci mesajında: "Güçlü, müreffeh ve hedefine sağlam adımlarla yürüyen bir Akkuş için İlçemizdeki vatandaşlarımızın eşit fırsatlarda yaşamasını sağlayabilmek öncelikli hedeflerimiz arasında yer alıyor. Bunun başında ise Akkuş'u dezavantajlı vatandaşlarımız için daha yaşanabilir bir hale getirmek geliyor.

ENGELLİLERE YÖNELİK HİZMETLERLE

Biz, bu felsefe doğrultusunda engelli vatandaşlarımızın yaşama sevinçlerini kaybetmeyen, üretken ve dinamik bireyler olabilmeleri, toplumsal hayatta rol üstlenmeleri için hükümetimiz ile iş birliği içerisinde önemli çalışmalara imza atıyoruz. Yalnızca "3 Aralık Dünya Engelliler Gününde" değil, engellilere yönelik gerçekleştireceğimiz hizmetlerle Akkuş'ta yaşayan engelli vatandaşlarımızın kendilerini her gün değerli ve güçlü hissetmesini sağlayacağız.

“ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”

Dezavantajlı vatandaşlarımıza yönelik gerçekleştireceğimiz faaliyetlerle onların sosyal hayatta bir birey olarak sağlam durabilmeleri için elimizden geleni yapacağız. Dünya Engelliler Günü vesilesiyle engelli vatandaşlarımıza karşı duyarlılığın artmasını temenni ediyor, tüm engelli vatandaşlarımızı ve ailelerini, sevgi ve kardeşlik duygularıyla kucaklıyorum." Haber: Soner ÖZDEMİR



  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli