Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

GÜNDOĞDU, ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR!

GÜNDOĞDU, ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR!

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Mesudiye ve Gölköy’de AK Parti ilçe kongrelerine katılarak Mesudiye ve Gölköy’de çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

“YÜRÜMEYE DEVAM EDİYORUZ”

AK Parti Mesudiye ilçesinin 7. Olağan Kongresi’ne katılan Milletvekili Gündoğdu burada yaptığı konuşmada, “İnandığımız yolda, Milletimizle birlikte yürümeye devam ediyoruz. AK Partimizin Mesudiye 7. Olağan Kongresini gerçekleştirdik. Hizmetlerinden dolayı önceki İlçe Başkanımız Mustafa Başarslan‘a teşekkür ediyor, görevi devralan yeni Başkanımız Aydın Gündoğdu’yu tebrik ediyorum.” dedi.

Vekil Gündoğdu, Mesudiye Yeşilce’de ziyaretler gerçekleştirdi. Mesudiye Yeşilce’de vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Gündoğdu, Mesudiye Beyağaç Köyü’nde, Şehit Ozan Özmen’in kabrini ziyaret etti.

KABADÜZ-ÇAMBAŞI YOLUNU İNCELEDİ

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, yapımı devam eden, Kabadüz-Çambaşı yolu ile ilgili yüklenici firma yetkililerinden bilgi alarak, alanda incelemelerde bulundu.

Milletvekili Gündoğdu, "Kabadüz - Çambaşı yolu toplamda 1 milyar 200 milyon liraya mal olacak. Yani bu yol tamamlandığında 1 milyar 200 milyon TL harcanmış olacak. Yakında ikmal ihalesi de yapılacak. Bu yolun kısa sürede tamamlanması için takipçisi olacağız." dedi.

“YOLLARA REVAN OLMALIYIZ”

Partisinin Gölköy ilçesinin 7. Olağan Kongresi’ne katılan Milletvekili Gündoğdu, burada yaptığı konuşmada, “Üzerimize düşen görev birlik ve beraberliktir. Biz birlik ve beraberliğimizi koruyarak hep beraber Sayın Cumhurbaşkanımızın arkasında sımsıkı durup 2023, 2053, 2071 hedeflerini çok iyi bir şekilde kavrayıp yollara revan olmalıyız. Bu kongre 2023 hedeflerini ortaya koyacak en önemli kazanımlardan biri olacaktır.” Dedi.

“SMA HASTASI VE AİLESİNİN YANINDAYIZ”

Milletvekili Gündoğdu, AK Parti’nin ilçe kongresi için geldiği Gölköy’de Gölköy İlçe Başkanı Yaşar Yılmaz ve Önceki dönem Gülyalı Belediye Başkanı Talip Şen ile birlikte Gölköy’de vatandaşlarla bir araya geldi.

Önceki dönem Gülyalı Belediye Başkanı Talip Şen ile; Gölköy'de SMA hastası 12 yaşındaki Utkan Yiğit Yücel’i ziyaret eden Milletvekili Gündoğdu, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan‘ın talimatlarıyla, SMA hastaları için çıkan yasa ile gerekli tedaviyi almaya başlayan Utkan Yiğit kardeşimiz bugün daha iyi. Bizler de her zaman Güngör ve Şükran Yücel ailesinin yanındayız.” Dedi.

MUHTARLARIN SIKINTILARINI DİNLEDİ

Milletvekili Gündoğdu, Çaybaşı İlküvez Mahalle Muhtarı Yaşar Güleç, Aşıklı Çakırlı Mahalle Muhtarı Mustafa Akçay, Taşkesiği Mahalle Muhtarı Duran Karayiğit ve İlküder Cami Derneği Başkanı Mehmet Aydemir ile bir araya gelerek sıkıntılarını dinledi. Haber: Soner ÖZDEMİR



  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli