Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

GÜNDOĞDU, TARİH VERDİ!

GÜNDOĞDU, TARİH VERDİ!

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, AK Parti Perşembe ilçesi 7. Olağan Kongresi’nde Ordu Şehir Hastanesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

 

 

Eylül ayının sonunda Ordu Şehir Hastanesi’nin yapım ihalesinin yapılacağını söyleyen Milletvekili Gündoğdu, temelinin ise Ekim yada Kasım aylarında atılacağını açıkladı.

“SESSİZ VE SAKİN BİR ŞEHİR”

Konuşmasının başında Perşembe’nin güzelliklerinden bahseden Milletvekili Gündoğdu, “Perşembe ilçemiz bizim sessiz ve sakin ilçelerimizden güzel, güzide şirin bir ilçemiz. Bu ilçemiz Yosun Turizm Merkeziyle Hoynat Adası’yla, Perşembe yerli hamsisiyle bilinen Türkiye’nin dört bir tarafında da böyle anılan eski ismi Vona olan güzel bir ilçemiz. Bugün böyle bir ilçemizde bulunmaktan son derece memnunum.”

“SON ŞEHİDİMİZİ UĞURLADIK”

Tüm şehitlere Allah’tan rahmet dileyen Milletvekili Gündoğdu, “Perşembe’mizle ilgili şunu da belirtmek istiyorum; Biliyorsunuz bir hafta 10 gün önce Perşembe ilçemizden son şehidimizi uğurladık. Perşembe’li Ceyhun Arslantürk kardeşimize sizlerin huzurunda Allah’tan rahmet diliyorum, mekanı cennettir. İnşallah onunla birlikte bu vatan için şehit olan herkese Allah’tan rahmet diliyorum.” Dedi.

“TERÖRÜ TAMAMEN BİTİRECEĞİZ”

AK Parti iktidarı olarak terörü tamamen bitireceklerini de ifade eden Milletvekili Gündoğdu, “Son bir yıl içerisinde PKK terör örgütüne giden 29 kişi olmuş. Bu sayı öncelerde çok daha fazlaydı. Terörü tamamen bitireceğiz. AK Parti iktidarı döneminde terörsüz ve biraz önce Adnan vekilimin de söylediği gibi Türkiye’nin Dünyanın 10 ekonomisi büyük ülkesi arasına gireceğiz inşallah diyorum.” Dedi.

 

“TÜRKİYE, DÜNYA BİRİNCİSİ”

Sağlık sektöründe Türkiye’nin Dünya’da birinci olduğunu vurgulayan Milletvekili Gündoğdu, “Son dönemde pandemiden dolayı Dünyada bir sıkıntı var. Dünyadaki sıkıntının bir ayağı sağlık sektörü. Türkiye sağlık sektöründe şuan Dünya birincisi. Dün sağlıkla ilgili yaptığımız yatırımları eleştirenler, bu şehir hastaneleri ne olacak, niye yapıyorsunuz diyenler pandemi döneminde yurtdışındaki Türkiye’den Avrupa’ya gidenler, bizi buradan alın diye yalvarışlarını hep beraber gördük.” Dedi.

ŞEHİR HASTANESİNDEKİ SON DURUMU AÇIKLADI

Ordu Şehir Hastanesi’ndeki son durumu açıklayan Milletvekili Gündoğdu, “Biz de en son Ordu’da Ünye ve Fatsa’da modern hastanelerimizi yaptık. Altınordu merkezde hastanemizle ilgili sıkıntımız vardı. Allah’ın izniyle 29 Eylül ile 11 Ekim arası Ordu Şehir Hastanemizin yapım ihalesi yapılacak ve Allah izin verirse Ekim yada Kasım ayı başında temelini atacağız.” Dedi. Haber: Soner ÖZDEMİR



  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false
  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı