Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

GÜNDOĞDU’DAN, BAYRAM ZİYARETLERİ!

GÜNDOĞDU’DAN, BAYRAM ZİYARETLERİ!

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Fatsa ilçe teşkilatı ile bir araya gelerek bayramlaştı.

Gündoğdu, "Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Hilmi Güler, İl Başkanımız Halit Tomakin, Fatsa Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar, lçe Başkanımız İsa Yüksel, İlçe Koordinatörlerimiz ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte; Fatsa İlçe Teşkilatımızda bir araya gelerek bayramlaştık. Rabbim birliğimizi daim etsin, bayramımız mübarek olsun" diye konuştu.

Bayramlaşma sonrası Milletvekili Gündoğdu, Fatsa ilçe esnafını ziyaret ederek, vatandaş ile bayramlaştı.

Gündoğdu, "Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Hilmi Güler, İl Başkanımız Halit Tomakin, Fatsa Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar ve İlçe Başkanımız İsa Yüksel ile birlikte; Fatsa İlçe esnafımızla bayramlaştık. Bayramlarını kutluyor, bereketli kazançlar diliyorum." Dedi.

Fatsa ziyaretini sonlandıran Gündoğdu, Ünye İlçesinde Bayram Programına devam ederek, "Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Hilmi Güler, İl Başkanımız Halit Tomakin, Ünye Belediye Başkanımız Hüseyin Tavlı, İlçe Başkanımız Kenan Selim Argan ile birlikte; Ünye de Teşkilat mensubu arkadaşlarımızla bayramlaştık” ifadelerine yer verdi.

Haber: Dilek TİRYAKİ

 



  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false
  • Pazar 17.9 ° / 9 ° false