Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

HAFTAYA MUTLU GİRDİ

HAFTAYA MUTLU GİRDİ

HAFTAYA MUTLU GİRDİ

Mücadele ettiği TFF 3.Lig’de şu ana kadar 13 karşılaşmada 3 galibiyet ve 6 beraberlik alan Fatsa Belediyespor, rakip kalelere attığı 6 golün ise 4’ünü 80.dakikadan sonra kaybetti.

2021-2022 sezonunda mücadele ettiği TFF 3.Lig’de istikrarsız bir performans ortaya koyan ve geçtiğimiz hafta sahasında konuk ettiği Çatalcaspor’u son dakika golüyle yenerek ilk iç saha galibiyetini alan Fatsa Belediyespor, haftaya mutlu girdi.

Sarı-Lacivertli ekip bu sezon Çatalcaspor maçında attığı golle rakip filelere altıncı golünü gönderirken, bu gollerin ise son dakikalarda gelmesi dikkatlerden kaçmadı. Fatsa Belediyespor, bu sezon 80’den sonra rakiplerine dört kez gol atmayı başardı. Bursa Yıldırımspor maçının 83.dakikasında Ahmet Baykal ile gol bularak sezonun ilk galibiyetini alan Ordu temsilcisi, Osmaniyespor maçında da 90+2’de Muhammed Burak Çelik ile gol bularak maçı kazanmıştı. 2-1 kaybettiği 1954 Kelkit Belediyespor maçında da son dakikada Muhammed Burak Çelik gol atarken, Çatalcaspor maçında ise son dakikalarda sahneye çıkan isim Mustafa Değirmenci oldu ve takımına galibiyeti getirdi.

Fatsa Belediyespor’da bu sezon ligde gol atan isimler ise Muhammed Burak Çelik (2), Ahmet Baykal (2), Hüseyin Atalay ve Mustafa Değirmenci oldu.

SPOR 52



  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli