Türkiye Şoförler Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Ordu Şube Başkanı Hamdi Işık, şoför esnafını ziyaret ederek, sorunlarını dinliyor.
Ziyaretlerinde şoför esnaflarının talep, istek ve beklentilerine kulak veren Işık; “Ordu’da şoför esnaflarımızın birlik ve beraberlik içerisinde olmaları bizler için çok önemli bir hassasiyettir. Şoför kardeşlerimiz her zaman başta Ordu olmak üzere Türkiye gündeminde ki konularda özellikle kahraman Mehmetçiğimizin Afrin operasyonu hususunda birlik ve beraberlik adımlarını daha da perçinlemişlerdir. Odamız tarafından düzenlenen konvoy ve okuttuğumuz mevlüt programlarında da birlik içerisinde hareket etmişlerdir. Bu noktada bütün şoför esnaflarımızı canı gönülden kutluyor ve tebrik ediyorum. Ordu’da şoför esnaflarımızın birliğini ve düzenini kimse bozamayacak. Kimsenin aramıza nifak sokmasına da asla izin vermeyeceğiz. Bundan sonra da aynı şevk ve daha fazla azimle şoför esnaf kardeşlerimizin geleceğe daha emin ve daha istikrarlı bir şekilde taşımaya devam edeceğiz” dedi.
Şoför esnaflarından Beytullah Altun ise yaptığı değerlendirmede; “Hamdi Işık başkanımız 25 yılın üzerinde bu camiaya hizmet veren bir idarecidir. Ordulu şoförlerin bütün hak ve kazanımları noktasında üstün hizmetleri olmuştur. TŞOF Genel Merkezinde bile kabul gören tek isimlerden birisidir.” diye konuştu. HABER MERKEZİ