Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Perşembe Belediye Başkanı Cihat Albayrak’a, hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

31 Mart seçimlerinde belediye başkanı seçilen Perşembe Belediye Başkanı Cihat Albayrak’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. 

SÖZLEŞME İMZALANDI

Belediye Başkanı Cihat Albayrak, “Memur - Sen Genel Başkan Yardımcısı Bem - Bir - Sen Genel Başkanı Sayın Levent Uslu, Genel Başkan Yardımcısı Sayın Faruk Zihni ve Ordu Yönetim Kurulu Üyeleri ile Belediyemizde bir araya geldik. Sendikamızın kıymetli yöneticileriyle yaptığımız istişareler ve karşılıklı görüşmeler sonucu, çalışma arkadaşlarımın rahat bir yaşam sürmesi, emeklerinin karşılığını almaları için imzaladığımız “Sosyal Denge Sözleşmemiz” hayırlı olsun. 

Çalışma arkadaşlarımızın emeklerini layıkıyla almaları yüzlerinin gülmesine sebep olacaktır. Çalışma arkadaşlarımın her birinin mutlu olması da bizlerin daha verimli işlere imza atmamızı sağlayacaktır. İmzaladığımız Sosyal Denge Sözleşmemizin tekrardan hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

GÜVENDİ’DEN, ALBAYRAK’A ZİYARET

Başkan Albayrak, “Emekli Sayıştay Denetçisi Sn. İrfan Güvendi belediyemize hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Nazik ziyaretleri ve hoş sohbetleri için kendilerine teşekkür ederiz.”

MAKAMINDA AĞIRLADI

Perşembe Garnizon Komutan Vekili Hv.Mu.Asb.Kd. Başçavuş Recep Sungur, Hv.P.Asb.Kd. Başçavuş Selami Yüksel ve Hv.Ulş.Asb.Kd. Başçavuş Ümit Şanlı Başkan Albayrak’ı ziyaret etti. 

Başkan Albayrak, “Belediyemize hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Kıymetli Başçavuşlarımıza ziyaretlerinden dolayı şükranlarımı sunarım” ifadelerine yer verdi. 

Albayrak, “Perşembe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakıf Müdürü Sayın Serap Deniz, Altınordu Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakıf Müdürü Sayın Samet Aksoy, Perşembe Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Sayın Hakan Ankun, Müdür Yardımcısı Sayın Emre Albayrak, Şehit Ceyhun Arslantürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sayın Murat Varıcı ve Perşembe İmam Hatip Lisesi Müdürü Sayın Mustafa Gitgel bizlere hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Sayın misafirlerimize nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum.”

Albayrak, “PTT Baş Müdürü Sayın Şinasi Duman bizlere hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Sayın Müdürümüze nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum.”

“Perşembe Devlet Hastanesi Başhekimi Sayın İsmet Kolomuç ve Aile Hekimi Sayın Dr. Recep Gürler bizlere hayırlı olsun ziyaretinde bulundular” diyen Başkan Albayrak, “Kıymetli misafirlerimize nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum.”

Albayrak, “Sahrada Açan Güller Derneği Başkanı Sayın Nurten Kelebekli bizlere hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Sayın başkanımıza nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum.”

“Altınordu Gerce Mahallesi Muhtarımız Sn. Aydın Özbucak, Doğanköy Mahallesi Muhtarımız Sn. Ünsal Kahraman, Ekinciler Mahallesi Muhtarımız Sn. Mehmet Ali Gümüş ve beraberindeki misafirlerimiz belediyemize hayırlı olsun ziyaretinde bulundular” diyen Albayrak, “Nazik ziyaretleri ve hoş sohbetleri için kendilerine şükranlarımı sunuyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” şeklinde konuştu.

Haber: Furkan TOMAKİN



  • Pazar 18 ° / 8.8 ° false
  • Pazartesi 19 ° / 8.8 ° Güneşli
  • Salı 19.8 ° / 9.7 ° Güneşli