Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

HAYIRSEVER İŞADAMLARINA ÇAĞRI!

HAYIRSEVER İŞADAMLARINA ÇAĞRI!

Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, katıldığı tablet dağıtım programında eğitimin hayati derecede önemli olduğunu vurgulayarak hayırsever işadamlarına destek olmaları için çağrıda bulundu.

Altınordu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde hayırsever işadamının kız imam hatip lisesinde okuyan öğrencilere verilmek üzere bağışladığı tablet bilgisayarlar İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek'in de hazır bulunduğu bir programda ihtiyaç sahibi öğrencilere verildi. 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek programda, hayırsever vatandaşa teşekkür ederken bu davranışın herkese örnek olması gerektiğini söyledi. Ayrıca, uzaktan eğitimin hayati derecede önemli olduğu bu pandemi sürecinde ihtiyaç sahibi çocukları bilgiyle bulaştırmak için hayırsever insanları bu tip çalışmalara destek olmaya çağırdı.

Diğer taraftan da Müdür Bekyürek, Altınordu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı’na katıldı. Toplantı esnasında velilerle sohbet eden Müdür Bekyürek, velilerin görüş ve isteklerini dinledi, genel kurulun hayırlara vesile olması dileklerini ileterek toplantıdan ayrıldı. Haber: Soner ÖZDEMİR



  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli