Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

HAYRAN KALDI!

HAYRAN KALDI!

HAYRAN KALDI!

Önceki dönem Milli Eğitim Bakanı Ordu Milletvekili Prof.Dr. Mahmut Özer seçim ziyaretleri kapsamında geldiği Fatsa ilçesinde belediye tarafından baştan sona yenilenen Uzunkum Plajına hayran kaldı. 

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ile birlikte Uzunkum plajını baştan sona gezen Ordu Milletvekili Mahmut Özer Uzunkum plajının her şeyi ile mükemmel bir sosyal yaşam alanı olduğunu söyledi.

Ordu'ya geldikten sonra Fatsa ilçesini her yönüyle çok beğendiğini belirten Özer, “Fatsa'da genç Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar çok güzel işler yapmış. Uzunkum Plajı da bu güzel işlerden bir tanesi. Bana anlatıldığına göre Uzunkum Plajının eski hali çok da yakışık görüntüsü olmayan bir yermiş ama daha sonra Fatsa Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarla ailelerin bahar ve yaz aylarında zaman geçirebilecekleri muhteşem bir mesire alanı olmuş. Burada yaz etkinlikleri ve konserlerin yapılması da buraya bir avantaj sağlamış. Emeği geçen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ve ekibini kutluyorum” dedi.

Haber: Sümeyye TOMAKİN

 



  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.6 ° / 11.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 18.9 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı