Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

“HAZIRIZ”

“HAZIRIZ”

“HAZIRIZ”

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak, Genel Seçimlere ilişkin yaptığı açıklamada, “Seçimlere tüm imkânlarımızla hazırlık yapıyoruz, milletimizle tek yürek oluyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi, gerçekleştirilecek seçimlere tam olarak hazırdır.” mesajı verdi. 

Türkiye Cumhuriyeti’nin 13. Türkiye Cumhurbaşkanını belirlemek için, Türkiye Cumhuriyeti genel seçim için sürece giriyor. Her geçen gün iktidar ve muhalefet partilerinden genel seçim ve Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili açıklamalar gelmeye devam ediyor.

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin 15 Ocak 2023 Pazar gününden itibaren seçim sathına girildiği açıklamasının ardından, ülkücü camia hazırlıklarını hızlandırdı. 

MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinin ne zaman yapılacağına ilişkin açıklamaların bir an önce son bulması ve mutabakatla uygun tarihin tespiti iyi niyetli tespitimizdir.” çağrısının ardından yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

“Kriz çıkarmanın, kavga iklimi yaratmanın kimseye bir fayda sağlamayacağını bilmeliyiz. Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı elinden gelen her türlü katkıyı sağlayacaktır. Sandık er meydanıdır. Gazi Meclisimiz, konuşarak, uzlaşarak, anlaşarak hem birlikte Mayıs ayı içinde bu işi bitirelim. Uzlaşarak Türkiye'mizi birlikte seçime taşıyalım."   

“ERKEN DE OLSA, ZAMANINDA DA OLSA HER TARİHE HAZIRIZ” 

MHP Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak,” MHP lideri Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin de dediği gibi Cumhurbaşkanı ve milletvekili genel seçimleri ister zamanında, ister erkene alınsın biz iki seçeneğe de hazırız” dedi.

Vatan ve millet sevdasıyla çıktıkları ülkücü yolda tüm teşkilatın uyum, birliktelik içinde güçlenerek yoluna devam ettiğini ifade eden Kaçak, “Cumhur İttifakı çatısı altında Türk ve Türkiye Yüzyılı'nı gerçekleştirme ve Lider Ülke Türkiye'ye ulaşmaya söz veren vatan ve millet sevdalısıyız. Seçimlere tüm imkânlarımızla hazırlık yapıyoruz, milletimizle tek yürek oluyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi Fatsa İlçe Teşkilatı, gerçekleştirilecek seçimlere tam olarak hazırdır” mesajı verdi.  

Haber: Dilek TİRYAKİ



  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false
  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı