Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

HAZIRLIKLAR DEĞERLENDİRİLDİ

HAZIRLIKLAR DEĞERLENDİRİLDİ

HAZIRLIKLAR DEĞERLENDİRİLDİ

 

Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, yeni eğitim öğretim yılı için yapılması gereken hazırlıkları değerlendirdi.

İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, 2021-2022 eğitim öğretim yılına yönelik planlaması yapılan eğitim öğretim faaliyetleri ile yürütülen onarım, tadilat ve eğitim yatırımlarının son durumlarını değerlendirmek üzere video konferans sistemi üzerinden 19 İlçe Millî Eğitim Müdürü ile bir araya geldi.

İlçe Millî Eğitim Müdürlerinden yapılan ve planlanan çalışmalar ile ilgili bilgi alan Müdür Vargeloğlu, Liselere Geçiş Sınavı (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yerleştirmeleri ile başarı durumlarını değerlendirdi. Okullarımızda hijyen kuralları kapsamında yapılan temizlik çalışmalarının önemine değinen Vargeloğlu, "Okulum Temiz Belgesi" almaya hak kazanan okullarımızı tebrik etti. Sürecin koordinasyonunda gösterdiği hassasiyet ve çaba için İlçe Millî Eğitim Müdürlerine teşekkür etti.

Toplantıda, 6 Eylül'de yeni eğitim öğretim yılı için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz diyen Vargeloğlu "Okullarımızın 2021-2022 eğitim öğretim yılına hazırlanmasında gerekli tedbirleri alarak, 2023 Eğitim Vizyonumuz doğrultusunda ekip ruhuyla çalışarak yeni eğitim öğretim yılına birlikte hazır olacağız" dedi.

Haber: Furkan TOMAKİN



  • Perşembe 28.8 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.8 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı